Serie voor meer energie èn gemakkelijk buiten te doen

Met Happy Energy Ritual kan je zelf veilig een korte yogaserie leren voor meer energie, positiviteit en brainpower! En het is een staande serie die je zonder gedoe makkelijk buiten kan doen als je dat wilt. Gewoon in je normale kleding (als het niet strak zit) en zonder matje. Zo kan je de serie ook buiten doen met schoenen en warme kleding als het kouder is! Of je dit dan in je tuin doet of een mooi plekje in de natuur; yoga buiten is echt een andere ervaring met verschillende extra gezondheidsvoordelen!

Het leuke van deze opzet is dat je ook leert hoe je de serie aan kan passen naar jouw wensen. Door hem te verkorten als je minder tijd hebt of juist uit te breiden met extra opties. Je leert namelijk ook enkele bijpassende mudra’s, pranayama (ademoefeningen) en oefeningen uit de Energy Medicine toe te voegen. Een serie waar je een tijd zelf mee vooruit kan dus.

Pauline doet de driehoek op een mooi uitzichtpunt in de de natuur van Apeldoorn west bij het Loo. Deze houding zit ook in de Happy Energie Ritual yogaserie die je zal leren.

Regelmatig een klein stukje yoga kan je veel brengen. Met de Happy Energy Ritual krijg je de tips en tools om een leuke yogaserie te leren, je moet het alleen zelf gaan doen! Tip: kijk of je het samen met een vriendin kan gaan doen.

Klik hier om het programma te bestellen

Herken je jezelf in één een van onderstaande situaties?

 • Moe? duf? Hangerig? Geen tijd of zin om een uur te sporten, regelmatig een uur yoga te volgen of het huis uit te gaan? Maar je wilt wel echt vaker in beweging komen om jezelf beter te voelen en meer energie te krijgen…..
 • Volg je al yogales? En wil je ook graag thuis aan de slag tussen de lessen door omdat je weet dat je dan nog meer de voordelen van de yoga kan ervaren?
 • Wil je een stukje yoga ook echt helemaal zelf kunnen doen? Zodat je de focus helemaal bij jezelf en het moment hebt en zo je eigen yoga verdiepen? Dus zonder te spieken op een computerscherm en zelf bepalen wat je die dag precies doet.
 • Ben je een buitenmens? Laad je op en geniet je zo van de natuur? Wil je buiten iets doen om lichamelijk en geestelijk voor jezelf te zorgen in verbinding met de natuur? Sta je open om laagdrempelig yoga uit te proberen?
 • Zit je niet zo lekker in je vel? En hoe lekker soms ook kan zijn dan te bankhangen, netflixen, facebook scrollen of een wijntje te nemen (en andere varianten hiervan)….. Je weet dat dat niet de oplossing is en je wilt zelf in actie komen om je fijner en fitter te voelen.
 • Vind je buiten yoga ook zo heerlijk en wil je (op een makkelijke en goedkope manier) dat veel vaker doen?
 • Ook gevoelig voor die winterdip? En weet je dat het belangrijk voor je is als het donkerder en kouder wordt ook juist regelmatig naar buiten te gaan en in beweging te blijven?
 • Wil je de dag goed en energiek beginnen met een moment voor jezelf?

Eén keer of vaker een ‘Ja’? Voel je een ‘Ja’? Niet meer nadenken en aan de yoga! Mocht dit toch echt niet bij je passen; Als je binnen twee weken nadat je je inloggegevens hebt ontvangen alles hebt bekeken en een mailtje stuurt waarom het niet past of tegenvalt krijg je je geld terug.

Vrouw doet de boom houding op het gras in haar werkkleding. Deze Happy Energie Ritual yogaserie kan je op het werk of thuis makkelijk tussendoor beoefenen.

Wat krijg je?

Je krijgt toegang voor het programma op de InNatuur Academie. Hier zijn verschillende modules waarmee je uitgebreide informatie en tools krijgt om de serie te leren.

Je krijgt niet alleen een uitgebreide video waarin ik het met je doorneem en voor doe.

Je krijgt ook:

 • alle onderdelen uit de serie en extra opties uitgeschreven in leerboeken (hoe doe je het, wat zijn voordelen, wat zijn evt. contra-indicaties en belangrijke aandachtspunten, opties om aan te passen)
 • een video zonder uitleg waarin we samen in ongeveer 10 minuten de serie uitvoeren
 • een overzichtelijk spiekbriefje met eenvoudige tekeningetjes zodat je kan spieken wat de volgorde ook al weer was
 • algemene do’s en don’ts voor het beoefenen van yoga en informatie over veilig yoga beoefenen
 • een overzicht van de manieren waarop je de serie in kan korten en hoe uit te breiden.
 • 2 bijpassende pranayama oefeningen, 2 mudra’s en drie eenvoudige oefeningen uit de Energy medicine (yoga)
 • informatie en tips over buiten yoga.

Bonus:

 • Een beknopt leerboek over savasana. Een ontspannende liggende houding waarin je alle voorgaande houdingen beter kan verwerken.
 • Nog 7 ideeen om zelf buiten yoga te doen PLUS een begeleide zintuigen meditatie.

Over de yogaserie

De Happy Energy Ritual yogaserie is gericht op het vergroten van energie, positiviteit en brainpower. En bestaat uit staande oefeningen. Je start met ‘inchecken’ en contact maken met je omgeving als je buiten bent, daarna enkele onbekendere dynamische oefeningen die we als warming up gebruiken. Hierna volgen bekendere yoga houdingen waarin we een klassieke hatha yoga volgorde aanhouden. Aan het eind sluit je af in een staande houding waarin je ook na voelt (of afhankelijk van de situatie en waar je zin in hebt een meditatie of savasana (liggende ontspanning)

De serie duurt ongeveer 15-20 minuten, afhankelijk hoe lang je warming up oefeningen wilt doen, hoe lang je in houdingen kan en wil blijven en hoe veel tijd je uittrekt voor het afsluiten (in staande houding, met meditatie of savasana). Daarnaast leer je ook hoe je met enkele minuten iets kan doen, de serie kan inkorten en uit kan bereiden met extra’s (o.a. pranayama, mudra, energy medicine yoga). Op deze manier is het een stuk makkelijker om regelmatig zelf yoga te beoefenen.

De serie is zeer geschikt om in de ochtend te doen als frisse en energieke start van je dag maar je kan hem natuurlijk ook tussendoor doen, na het werk of in de avond. Ik gebruik hem zelf regelmatig als basis voor de outdoor yogales van InNatuur yoga!

Vrouw doen staande vooroverbuiging in het gras. Deze houding zit ook in de yogaserie die je gaat leren.
Staande vooroverbuiging in het gras met schoenen aan. Deze houding zit ook in de Happy Energie Ritual yogaserie.

Jouw investering?

Slechts 15 euro!

Bestel jouw Happy Energy Ritual hier

Meer over online yoga leren?

We verkopen een mooie, eenvoudige mala MET een online programma waarin je verschillende manieren leert om deze ook daadwerkelijk te gebruiken. Wist je dat een mala (kralenketting) gebruikt wordt in heel veel verschillende religies? Ook jij kan dit sierraad inzetten, bijvoorbeeld als hulpmiddel bij meditatie, affirmaties of dankbaarheidsoefeningen. Hier lees je meer over ‘Let’s mala!’

Meer over InNatuur yoga en de docent

Volg InNatuur yoga ook op facebook en instagram voor aanbiedingen, nieuwtjes en info en tips over (outdoor) yoga en Mind-Walk in Apeldoorn en online pyjama yoga.