Wij zijn dol op kadootjes! Een yoga kado geven én er een ontvangen! Daarom kan je hier een aantal kadootjes van InNatuur yoga voor jou vinden….en zien hoe je InNatuur yoga een kadootje kan geven én InNatuur yoga kado kan doen aan een ander.

Kado winnen door te helpen?

Achter de schermen wordt gewerkt aan een online Mind-Walk programma! Wil jij mij helpen door deze KORTE enquete in te vullen? Zelf maak je dan kans op verschillende mooie kado’s! (o.a. het online programma, pyjama yoga, Happy Energy Ritual en Mala’s.) Klik op onderstaande link.

Waardevolle waardebon

Je kan een waardebon bestellen (digitaal) voor een bedrag naar keuze waarmee je iemand keus kan geven in ons aanbod. Ook kan je een of meerdere specifieke yogalessen (10 per les) kado geven of 3 proeflessen voor 15 euro als diegene nog geen lessen heeft gevolgd. (Een bijdrage aan) de zeer waardevolle en complete Mind-Walk training is ook mogelijk. Als je wilt voeg ik nog een vakje toe voor een persoonlijke noot! De bon is 6 maanden geldig.

Wil je InNatuur yoga kado geven, geef dan een ontspanningsbon kado!

Houten mala èn drie oefeningen die je daar mee kan doen

Deze mooie houten mala is er in drie kleuren: bruin, groen en rood(bruin). Een ketting met 108 kralen wordt in verschillende tradities en religies gebruikt. Deze mala is van elastiek en past mooi om je pols. En je leert drie verschillende meditaties waarvoor je deze zou kunnen gebruiken. Een Mantra, een dankbaarheidsoefening die je zittend of lopend kan doen, en een krachtige wandelmeditatie. Je krijgt de meditaties via een besloten facebookgroep of whatsapp. Zolang de voorraad strekt.

Perfect yoga en meditatie kado. Een mooie mala die mooi om je pols sluit en drie oefeningen die je er mee kan doen

Leer zelf een (oudoor) yoga serie voor energie en positieve vibes

Via een besloten facebookgroep leer ik je zelf een leuke serie voor meer energie en een goed gevoel uit te voeren. Het leuke aan deze serie is dat je hem makkelijk tussendoor buiten kan doen (in je gewone kleding mits ze niet heel strak zitten) én je leert meer over de houdingen, verschillende extra oefeningen en hoe je zelf de serie naar smaak en tijd aanpast! Inclusief een handig spiekbriefje. Deze minicursus is nu nog 15 euro.

Ik wil Happy Energy Ritual!
dit veld niet invullen s.v.p.

Geef jezelf of een ander  yoga kado om zelf te leren en makkelijk in het dagelijks leven toe te passen. Happy energie ritual.

Handige info om zelf mee aan de slag te gaan!

Hier vind leer je over ontspannen en savasana/ de eindontspanning

Tips om zelf outdoor yoga te doen lees je hier

Tips voor tijdens yogalessen vind je hier

Geef jezelf drie proeflessen outdoor yoga in Apeldoorn kado (in de winter wandel yoga) of 3 online pyjama yoga lessen voor slechts 15 euro.

Present-in-the-Present bij Mind-Walk®

Wist je dat kadootjes een heus onderdeel zijn van onze Mind-Walks? Je krijgt een kadootje om een oefening mee te doen, deze oefening te bekrachtigen en om je door het kadootje thuis weer te zien je makkelijker naar een oefening of gevoel terug te brengen. Reminders om ook in je dagelijks leve vele mooie Mind- Walk momentjes te creëren. Wat Mind – Walk is en of iets op de planning staat lees je hier.

Ben je blij met InNatuur yoga?

We bereiken heel graag nog veel meer mensen om de wereld stukje bij beetje mooier en ontspannender te maken! Als je zelf goed in je vel zit heeft dat ook effect op de mensen om je heen. Dus als je ons een kadootje wilt geven om meer mensen te helpen zich te verbinden met hun eigen natuur zijn we daar super blij mee! En dit kan op verschillende manieren:

Buiten yoga op de sportvelden in Apeldoorn west.

Ik wil op de hoogte blijven en meld me aan voor de nieuwsbrief

 

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Op Facebook en Instagram vindt je aanbiedingen, inspiratie en info over (buiten) yoga, Mind-Walk en ontspanning