De naam stress release zegt het al….. een mooie Mind-Walk in Apeldoorn helemaal gericht om jou te laten ontspannen en je hele systeem weer tot rust te laten komen.

Pauline van InNatuur yoga in Park Berg en Bos Apeldoorn.

Even weg uit alle drukte kom je weer tot jezelf. Wandelen in het mooiste licht. In de natuur zijn verlaagd stresshormonen, maakt creatiever en helpt je immuunsysteem. We voegen daar technieken aan toe die je nog meer tot rust brengen zodat je kan genieten van de natuur in het hier en nu. Uit je hoofd, in je lichaam.

Je ervaart verschillende stress release tools en technieken (op fysiek, energetisch, mentaal/emotioneel gebied) die je ook thuis kan blijven gebruiken.

We wandelen een prachtige wandeling door park berg en bos in Apeldoorn. Een aantal oefeningen doen we al wandelend, we werken met de adem, stimuleren de nervus vagus, we gaan zittend bewegen en als je wilt kan je liggend een mooie hartmeditatie ervaren.

19.00 tot ongeveer 20.45

Kosten 23 euro incl btw, materiaal en present.

Beperkt aantal deelnemers, dus geef je snel op om je plekje te reserveren.

‘De wandeling gaf me rust en ik werd bewust van eigen denken en doen.’ -Marjan –

‘Ik werd rustig van de Mind-Walk en de spanning in mijn middenrif is verdwenen’

“Ik vond het erg fijn, je hebt een kalme uitstraling en legt goed uit. Leuke opzet om de verschillende oefeningen af te wisselen met het wandelen”

Pauline en deelnemers zitten op stenen bij een kunstwerk in park berg en bos Apeldoorn. Hier gaan we een zittende beweegserie en stress release oefening met adem doen.

Mind-Walk®

Met Mind-Walk wandel je een mooie route rond Apeldoorn……. En combineer je dit met het leren van meditatief wandelen en verschillende oefeningen met invloeden uit o.a. yoga, mindfulness, bosbaden, tai chi, adem- ontspanningstechnieken, meditatie èn mindset. Op een relaxte en ongedwongen manier.

Wil je meer ontspanning en balans in je leven integreren en meer vanuit je eigen natuur leven? Dan is persoonlijke de Mind-Walk training of natuurcoaching wellicht iets voor jou.