“In stillness you receive”

Tijdens deze wandeling ontwikkeld voor de dag van de stilte gaan we gaan  spelen met stilte in Apeldoorn (Veluwe) en op de Mind-Walk manier.

Wat kan stilte ons brengen? Wat zijn manieren om meer rust in ons hoofd te krijgen?

We gaan luisteren naar stilte. Bewegen met aandacht in stilte. Maar ook geluid, woorden of aandacht geven aan dingen die normaal gesproken stil en onzichtbaar maar veel kracht hebben.

We gaan bijvoorbeeld tijdens deze wandeling in Park Berg en Bos in Apeldoorn een pranayama (adem) oefening uit de yoga ervaren, naar stilte luisteren en experimenteren met de kracht van gedachten. En je krijgt natuurlijk een present-in-the-present!

Jantien deed een 1op1 Mind-Walk wandeling in Apeldoorn met voldoende stilte. Hier zit ze in meditatie in het bos van park berg en bos in Apeldoorn.
Jantien genoot tijdens een 1op1 wandeling van de natuur van Apeldoorn (in park Berg en Bosch) en de oefeningen.

Het is heel prettig, uitnodigend, je voelt je eigen tempo en grenzen, je leert over jezelf en raakt geïnspireerd. Ook is het heel goed verzorgd”

“Ik gebruik de ademoefening voor het slapen gaan.”

Mind-Walk maakt een krachtige combinatie van (meditatief) wandelen met invloeden en oefeningen uit o.a. yoga, mindfulness, bosbaden, tai chi, adem-en ontspanningstechnieken èn mindset coaching. Op een ongedwongen en relaxte manier.

De wandeling duur ongeveer anderhalf uur maar kan soms wat uitlopen. De wandeling zelf is ongeveer 4 km.

Deze Mind-Walk staat op dit moment niet op de planning. Stuur gerust een mailtje naar info@innatuuryoga.nl als je interresse hebt!

Je trekt kleding aan waarin je gemakkelijk kan bewegen, verder hoef je niks mee te nemen tenzij je graag zelf wat drinken bij je hebt. Het thema is stilte maar met Mind-Walk Apeldoorn is het geen standaard stilte wandeling. Er mag ook gepraat worden tussendoor. Bij Mind-Walk is alles ongedwongen en doe je wat op dat moment goed voelt.

Wil je deze wandeling liever 1op1, mail dan even zodat we de mogelijkheden kunnen bekijken. Lees dan ook even over Innerlijk Kompas Gids/ natuur coaching.

Wil je verder verdiepen in wandelmeditatie en meer tools leren om meer ontspanning, balans en inspiratie in je leven te krijgen? Overweeg dan de Mind-Walk training. Hierbij ga je vijf keer de natuur in om dichter bij je eigen natuur te komen en leer je nog veel meer verschillende tools en technieken waarbij je opbouwt in thema’s en verdiept in de oefeningen. Lees meer over Mind- Walk van InNatuur yoga Meer over de andere Mind-Walk Special ‘Ontmoeten en Ont-moeten’ lees je hier. Deze Special is nu ook als online programma verkrijgbaar.

Lijkt het je leuk zelf een yogaserie te leren voor meer energie en positiviteit die je makkelijk buiten kan uitvoeren? Kijk dan eens hier

Wil je op de hoogte worden gehouden van nieuwe MInd-Walk data, aanbieden en info en tips voor thuis? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief!

Je kan ons volgen op Facebook of Instagram