“In stillness you receive”

Tijdens deze wandeling gaan we gaan  spelen met stilte in Apeldoorn (Veluwe) en op de Mind-Walk manier.

Wat kan stilte ons brengen? Wat zijn manieren om meer rust in ons hoofd te krijgen?

We gaan luisteren naar stilte. Bewegen met aandacht in stilte. Maar ook geluid, woorden of aandacht geven aan dingen die normaal gesproken stil en onzichtbaar maar veel kracht hebben.

We gaan bijvoorbeeld tijdens deze wandeling in Park Berg en Bos in Apeldoorn een pranayama (adem) oefening uit de yoga ervaren, naar stilte luisteren en experimenteren met de kracht van gedachten. En je krijgt natuurlijk een present-in-the-present!

Dag van de stilte

Deze dag heb je de mogelijkheid je wandeling te verlengen en verdiepen en samen echt de stilte in te betreden. Als je dat wilt wandelen we na de Mind-Walk nog een stuk door in stilte en gaan we, ieder apart maar bij mij in de buurt een tijdje zitten in stilte. Je kan met open blik onderzoeken wat dit met je doet, of met je eigen vraag of een vraag die je trekt uit mijn kaartendeck de stilte in.

We wandelen met kleine groepjes dus meld je gelijk even aan om je plekje te bemachtigen!

Dit zeggen anderen over ‘Spelen met Stilte’

“Ik vond het verrassend leuk en veelzijdig. Een prettig mix van oefeningen, wandelen en praten.” Wat vond je top? “Het ‘oh, ja- gevoel van rust en bewustwording (een soort berustwording 😉 De herkenning van iets wat door het maar doorjakkeren op de achtergrond raakt.” – Liesbeth –

” Ik heb de special ervaren als een gezellig samenzijn in de vorm van een kleine ontdekkingstocht. Ik vond het een fijne manier van wandelen, omdat gepieker geen kans kreeg en ik goed bij lijf en leden werd gehouden. Ook vind ik het leuk om eens met onbekenden op stap te zijn in een mooie en ontspannende omgeving. De gedachtekrachtoefening vond ik een hele fijne oefening, ik voelde me 1 bonk positieve energie en werd er heel vrolijk van” – Ineke –

Het is heel prettig, uitnodigend, je voelt je eigen tempo en grenzen, je leert over jezelf en raakt geïnspireerd. Ook is het heel goed verzorgd”

“Ik gebruik de ademoefening voor het slapen gaan.”

“Heel plezierig, rustgevend en inspirerend.” “De variatie aan oefeningen, maar ook de ongedwongenheid en de stilte waren top.” Annelies

De wandeling duur ongeveer ongeveer 2 uur. De loopafstand zelf is ongeveer 4 km. Kosten 23 euro inclusief btw en present.

Je trekt kleding aan waarin je gemakkelijk kan bewegen, verder hoef je niks mee te nemen tenzij je graag zelf wat drinken bij je hebt. Het thema is stilte maar met Mind-Walk Apeldoorn is het geen standaard stilte wandeling. Er mag ook gepraat worden tussendoor. Bij Mind-Walk is alles ongedwongen en doe je wat op dat moment goed voelt.

Wil je deze wandeling liever 1op1, mail dan even zodat we de mogelijkheden kunnen bekijken. Lees dan ook even over Innerlijk Kompas Gids/ natuur coaching.

Jantien deed een 1op1 Mind-Walk wandeling in Apeldoorn met voldoende stilte. Hier zit ze in meditatie in het bos van park berg en bos in Apeldoorn.
Jantien genoot tijdens een 1op1 wandeling van de natuur van Apeldoorn (in park Berg en Bosch) en de oefeningen.

Mind-Walk

Mind-Walk maakt een krachtige combinatie van (meditatief) wandelen met invloeden en oefeningen uit o.a. yoga, mindfulness, bosbaden, tai chi, adem-en ontspanningstechnieken èn mindset coaching. Op een ongedwongen en relaxte manier.

Wil je verder verdiepen in wandelmeditatie en meer tools leren om meer ontspanning, balans en inspiratie in je leven te krijgen? Overweeg dan de Mind-Walk training. Hierbij ga je 10 keer de natuur in om dichter bij je eigen natuur te komen en leer je nog veel meer verschillende tools en technieken op het gebied van ontspanning, mindset en persoonlijke groei. Lees meer over Mind- Walk van InNatuur yoga Meer over alle verschillende losse wandelingen lees je hier

De Mind-Walk training bevat ook verschillende laagdrempelige beweegseries met invloeden uit o.a. yoga en tai chi.

Wil je op de hoogte worden gehouden van nieuwe Mind-Walk data, aanbieden en info en tips voor thuis? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief!

Je kan ons volgen op Facebook of Instagram

Ik wil op de hoogte blijven en meld me aan voor de nieuwsbrief

 

 

dit veld niet invullen s.v.p.