Corries ervaring van de basistraining (5 wandelingen)

“Wat een fijne wandelingen in een prachtige omgeving (Berg en Bos, Apeldoorn), zorgvuldig opgebouwde thema’s waarin mooie tools behandeld werden. De cadeautjes die bij elke les uitgereikt werden waren belangrijke aanvullingen (voor thuis) op de behandelde thema’s.  De Yoga, de meditatie, het bewuster ervaren van de natuur… Heerlijk! Pauline is een hele fijne Mind-walk docent, ze straalt een enorme rust uit, heeft een zachte, prettige stem, is geduldig en is behept met een gezonde dosis levenswijsheid. Je voelt je in goede handen!”

De ervaring van Lisette

“In september heb ik de Mind-Walk basistraining gevolgd bij Pauline. Het was als een cadeautje voor mijzelf: zó ontzettend fijn. Pauline zorgt er voor dat alles ok is, dat niks moet en geeft een veilig en vertrouwd gevoel. Die 1,5 tot 2 uur in het bos draait om jezelf, om ontspannen, om de natuur en even voor jezelf kiezen. De rest van de wereld is dan eventjes bijzaak. Een fantastisch gevoel.”

De Mind-Walk ervaring van Marjon Hofland

“Ik had me ingeschreven voor Mindwalk omdat de combinatie van wandelen in de natuur en het doen van oefeningen mij heel erg leuk leek. Dit is ook zeker zo uitgekomen.

Door de Mindwalk ben ik me meer bewust geworden van de natuur om me heen en gun ik me zelf meer tijd om het vooral rustig aan te doen, meer in het moment.

De begeleiding van Pauline vond ik erg fijn. Pauline heb ik ervaren als iemand die één is met de natuur en heel veel rust uitstraalt. Tijdens de wandelingen wist ze de oefeningen heel uitnodigend aan te bieden en sloot ze goed aan bij wat er op dat moment nodig was.

Marjon vond de thematische oefeningen en de presents het meest indrukwekkend en verrassend. De kadootjes waren ankertjes voor haar die ook helpen in het dagelijks leven meer in het moment te zijn.