Geleide meditatie

Hier kan je direct een fijne uitgebreide zintuigen (adem) meditatie luisteren. Super fijn ergens in de natuur of je tuin te volgen. Maar je kan hem ook binnen gebruiken. Enjoy!

13 minuten stilzitten niks voor jou?! Ik daag je uit om eens te komen ontspannen en genieten in beweging bij een yogales of Mind-Walk(training) in het bos!

Mind-Walk Special of training kado in mei en juni!

Meld je aan in mei en neem kosteloos een vriend of vriendin mee naar een van de Mind-Walk Specials of zelfs de complete persoonlijke Mind-Walk training!

Of boek je Mind-Walk training of Special en krijg er gratis tweede Special voor jezelf bij! Ook de online versie van Special ‘Ontmoeten en Ont-moeten’ doet mee zodat je waar en wanneer je wilt samen de natuur ik kan met mijn begeleiding via je oortjes….

MEI

16 mei Ontmoeten en Ont-moeten 19.15

19 mei XL Chakra thema’s 9.00

21 en 22 mei Ontmoeten en Ont-moeten 9.30

24 mei Relax and Enjoy 19.15

30 mei Ontmoeten en Ont-moeten 19.15

JUNI

2 juni XL Chakra 9.00

7 juni Stress Release Walk 19.15

11 juni Chakra 9.00

13 juni Spelen met Stilte 19.15

27 Stress Release Walk 19.15

Voorwaarden:

  • Aanmelden in mei en wandelen in mei en/of juni 2023 (planning training als duo in overleg)
  • Je bent of wordt lid van de InNatuur nieuwsbrief zodat je op de hoogte blijft van nieuwe activiteiten, aanbiedingen en ontspannende tips (onder aan deze pagina kan je je aanmelden)
  • Je meld je aan via info@innatuuryoga.nl en geeft aan dat je gebruik wilt maken van deze actie
  • Vol = vol Op basis van beschikbaarheid.
  • Bij twee specials van verschillende prijzen krijg je de goedkoopste kado
  • Voor de persoonlijke Mind-Walk training geldt dat het een duo training wordt of je kiest een Mind-Walk Special als kado voor jezelf
  • Specials kunnen na boeken niet worden verzet.

Over de training en de Specials

Persoonlijke Mind-Walk training

In deze  mindfulness based training doorlopen we 10 levensthema’s in zorgvuldig samengestelde wandelingen in de natuur van Apeldoorn. Ik leer je diverse tools en technieken op het gebied van ontspanning, bewustwording en mindset.

De Mind-Walk training is een traject van 10 lessen. Dit doe ik 1-op-1 samen met jou. Hierbij gebruik ik ook enkele tools vanuit de natuurcoaching. Zo wandelen we stap voor stap naar meer ontspanning, balans en positieve energie in jouw leven!

Aan bod komt onder andere: inspanning en ontspanning, geluk, dromen, gedachtekracht, loslaten, balans en zelfliefde.

Waar nodig worden de wandelingen aangepast aan jouw belastbaarheid, lichaam en wensen. Ook wordt je ondersteund om het geleerde in de praktijk toe te passen. Je komt letterlijk en figuurlijk in beweging met alle aandacht voor jouw proces. We kunnen direct starten. Meer over deze bijzondere en heerlijke training lees je hier.

Mind-Walk special ‘Ontmoeten en ont-moeten’

16 mei en 30 mei 19.15

21 mei 22 mei om 9.30

“Als je jezelf ont-moet, ontmoet je jezelf.”

Deze special is een mooie manier Mind-Walk te ervaren. Ontmoet in deze losse Mind-Walk wandeling de natuur om je heen en in jezelf terwijl je kennismaakt met de Mind-Walk Methode. Ook maakt je een start met het ont-moeten van jezelf. Alle deelnemers aan deze wandelingen hedden in ieder geval genoten, hieronder enkele opmerkingen. De wandeling duurt ongeveer (anderhalf tot) 2 uur.

Esther Teunissen over wat ze top vond aan deze Mind-Walk: ”de plek en de rust die jij mee brengt”

Tegen iemand die Mind-Walk bij InNatuur yoga overweegt zou ze zeggen; “De afstand door het bos is niet groot, maar de afstand in jezelf wel!”

Joke geeft aan: “Super verzorgd! Eén groot cadeau en dan ook nog veel kadootjes mee. Een prachtige ervaring! Zeer verrassend om op deze wijze over bekende paden te lopen. Horen, voelen, zien, ruiken, proeven, heel intense beleving…..” “Er is echt iets gebeurd onderweg”

Deelnemer over wat ze top vond “De verschillende vormen en de ontdekking van het zintuig proeven. De rust die in mij ontstond en jouw rust.” Twijfel je om mee te doen? Zij geeft aan: “Het brengt je echt in je lijf, uit je hoofd en in het nu.”

Online mogelijkheid!

Deze Special is ook met online begeleiding te volgen. Hiermee kan je altijd, waar, hoe en wanneer je wilt op Mind-Walk! Ik begeleid je met video’s, audio, tekst. Zodat je het kan gebruiken hoe jij het fijn vind. Hier kan je deze bestellen.

Kosten 17,50

Mind-Walk special ‘Spelen met Stilte’

30 mei 9.30

13 juni 19.15

“In stillness you receive”

Tijdens deze losse wandeling  ontwikkeld voor de dag van de stilte gaan we gaan  spelen met stilte  op de Mind-Walk manier. Wat kan stilte ons brengen? Wat zijn manieren om meer rust in ons hoofd te krijgen?

We gaan luisteren naar stilte. Bewegen met aandacht in stilte. Maar ook geluid, woorden of aandacht geven aan dingen die normaal gesproken stil en onzichtbaar maar veel kracht hebben.

We gaan bijvoorbeeld een pranayama (adem) oefening uit de yoga ervaren en experimenteren met de kracht van gedachten en je krijgt natuurlijk een present-in-the-present.

“Ik vond het verrassend leuk en veelzijdig. Een prettig mix van oefeningen, wandelen en praten.” Wat vond je top? “Het ‘oh, ja- gevoel van rust en bewustwording (een soort berustwording 😉 De herkenning van iets wat door het maar doorjakkeren op de achtergrond raakt.” – Liesbeth –

” Ik heb de special ervaren als een gezellig samenzijn in de vorm van een kleine ontdekkingstocht. Ik vond het een fijne manier van wandelen, omdat gepieker geen kans kreeg en ik goed bij lijf en leden werd gehouden. Ook vind ik het leuk om eens met onbekenden op stap te zijn in een mooie en ontspannende omgeving. De gedachtekrachtoefening vond ik een hele fijne oefening, ik voelde me 1 bonk positieve energie en werd er heel vrolijk van” – Ineke –

kosten 17,50 euro

Extra lange Mind-Walk langs de chakra thema’s

19 mei, 2 juni en 11 juni 9.00 -13.00

Tijdens een mooie losse Mind-Walk wandeling door het afwisselende park berg en bos doen we verschillende oefeningen die aansluiten bij de thema’s van de 7 chakra’s.

We gaan bijvoorbeeld uit het hoofd in lichaam komen met grondende wandelmeditatie, oefenen met omgaan met emoties, de kracht in onszelf aanboren en uitten, ademoefeningen en hartmeditatie uit de yoga ervaren en spelen met intuïtie om meer inzicht in onszelf te krijgen. Lees hier meer. In de oefeningen blijkt een mooie lijn te zitten om vanuit ontspanning je wensen te voelen, uit te drukken en ‘het universum in te slingeren'(of welke woorden jij hier aan geeft).

Wat een heerlijke ochtend was dit! Pauline heeft echt een prachtige wandeling samengesteld. Door haar rustige stem en fijne meditaties kom je even helemaal tot jezelf. Ik vond het mooi om heel bewust alle chakra’s langs te gaan en de oefeningen pasten er ook goed bij.” Het stukje natuur coaching was magisch! Dat moet je eigenlijk gewoon zelf ervaren. Kortom: gun jezelf deze ochtend. Je geeft jezelf dan echt iets waardevols cadeau. Dankjewel Pauline!”

We gaan met maximaal 3 deelnemers op pad omdat er ook werkvormen vanuit de Innerlijk Kompas Gids/ natuurcoaching in zitten. De wandeling duurt ongeveer 4 uur en is 6,5 km lang. Je ontvangt tijdens deze reis verschillende kadootjes waaronder een chakra-armband en een document met beknopte info over de chakra’s.

kosten 79 euro.

Anjali mudra met de handen bij het hart (chakra). Tijdens de wandeling krijg je verschillende presents waaronder een van deze armbanden.
Anjali mudra met de handen bij het hart (chakra). Tijdens de wandeling krijg je verschillende presents, waaronder een van deze armbanden die passen bij de 7 verschillende chakra’s.

Relax & Enjoy en Stress Release Walk

24 mei Relax & Enjoy 19.15

7 en 27 juni 19.15

Dit zijn nieuwe Mind-Walk wandelingen. Beschrijving volgt nog maar de namen zeggen eigenlijk al genoeg. Gewoon mee gaan als het je aanspreekt 😉

Anderhalf a 2 uur. Kosten 17,50

Op de hoogte blijven?

Wil je geen wandelingen missen, tips voor thuis en aanbiedingen ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief met onderstaand formulier! (Wil je nog een kado ontvangen? Onderaan www.innatuuryoga.nl kan je je ook inschrijven en de gratis serie ontspanningsmomentjes in je dagelijks leven ontvangen)

Ik wil op de hoogte blijven en meld me aan voor de nieuwsbrief

 

 

dit veld niet invullen s.v.p.