Blijft jouw hoofd maar ratelen? Of ben je wel helemaal relaxt en in ‘het hier en nu’ na je uurtje yoga les, lange boswandeling maar heb je moeite om dit te behouden in de waan van de dag? Als je non-stop ‘aan’ staat met je kinderen om je heen, bijvoorbeeld. Of tijdens je werk. Merk je dan dat je adem hoog of snel is, je gespannen wordt, overweldigd raakt, negatief denkt of een korter lontje krijgt?

Goed als je het opmerkt! En het is helemaal niet erg als je af en toe (wat) stress hebt. Heel menselijk en niet te vermijden. Maar als het te vaak is zal je lichaam wennen aan een bepaalde stresslevel en dit als je normale ‘baseline’ zien. Terwijl het dat natuurlijk niet is! Te vaak, te veel spanning en je zal leeglopen of klachten ontwikkelen. Naast dat je kan kijken hoe je de dingen die je stress geven kan verminderen kan je ook kijken hoe je omgaat met met de stress van alledag. En bewust wat extra ontspanning in je leven brengen.

De vraag is dan: Merk je spanning of stress op en kan je weer ’terug’ in de ontspanning komen?

Hoe fijn zou het zijn om meer ontspanning in je dagelijks leven te brengen? Dat je als je hoofd tolt een tool weet die je toe kan passen om weer wat lucht te krijgen? Dat je even tot jezelf kan komen op je werk, zodat de stress niet opbouwt? Of dat je nog meer kan genieten van je dag en lekker creatief en productief blijft?

Daarom heb ik een kleine serie voor je gemaakt waarin je een aantal eenvoudige, korte en meestal onzichtbare technieken leert om meer ontspanning in je dagelijks leven te brengen! Ik laat je nadenken over de voordelen van ontspanning en wat je wellicht tegenhoud. Ook gaan we kijken naar de invloed van je gedachten. En ik ga je helpen om er daadwerkelijk iets mee te gaan doen! En te herhalen. Want daar gaat het vaak mis. Daarom stuur ik je een een aantal mailtjes en komt er steeds een stukje vrij. Schrijf je in met onderstaand formulier! Dan gaan we samen aan de slag!

Ja ik wil gratis ontspanningmomentjes voor thuis ontvangen!

 

 

dit veld niet invullen s.v.p.