Uit je hoofd komen, verbinden met jezelf, ontspannen en genieten van de natuur. Deze special is een mooie manier om Mind-Walk te ervaren met een losse wandeling.

Ontmoet in deze wandeling de natuur om je heen (met al je zintuigen) èn in jezelf terwijl je kennismaakt met de Mind-Walk Methode. Ook maak je een start met het ont-moeten van jezelf. Hieronder lees je een aantal reacties van deelnemers.

“Als je jezelf ont-moet, ontmoet je jezelf.”

16 en 30 mei 19.15

21 en 22 mei 9.30

Opgeven via info@innatuuryoga.nl

De wandeling is in Park Berg en Bos in Apeldoorn en duurt ongeveer 2 uur. De afstand is 3/4 km. We lopen niet op de klok.

Ik ont(-)moet je graag!

Pauline van InNatuur yoga mediteert zittend in de natuur van Park Berg en bos in Apeldoorn. Tijdens deze Mind-Walk Special ga je ook een geleide meditatie ervaren.
Mind-Walk combineert de kracht van de natuur met verschillende stromingen waarvan van de gezondheidseffecten steeds meer met onderzoek onderbouwd worden. In deze special zitten oefeningen en invloeden uit yoga, mindfulness, bosbaden en meditatie. In deze special ervaar je ook een korte geleide meditatie.

Over Mind-Walk

Mind-Walk maakt een krachtige combinatie van (meditatief) wandelen met invloeden en oefeningen uit o.a yoga, meditatie, mindfulness, bosbaden, adem- en ontspanningstechnieken en mindsetcoaching.

De 6 pijlers van de Mind-Walk Methode zijn: natuur, wandelmeditatie, beweegseries, relax, mind en presents-in-the-present. Voorbeelden aan de hand van de pijlers lees je hier

Er zijn verschillende losse Mind-Walk Specials. Wil je vaker de natuur in en meer tools leren om meer ontspanning, balans en inspiratie in je leven te krijgen en verder verdiepen hierin? Overweeg dan de Mind-Walk training. Hierbij bewandel je 10 keer een verschillend levensthema om dichter bij je eigen natuur te komen. Lees meer over Mind- Walk van InNatuur yoga 

Wat zeggen anderen over ‘Ontmoeten en Ont-moeten’?

Een foto van een groepje vrouwen in park berg en bos in Apeldoorn die de Mind-Walk Special 'Ontmoeten en Ont-moeten' ervaren.

Esther Teunissen over wat ze top vond aan deze Mind-Walk: ”de plek en de rust die jij mee brengt”

Tegen iemand die Mind-Walk bij InNatuur yoga overweegt zou ze zeggen; “De afstand door het bos is niet groot, maar de afstand in jezelf wel!”

Joke geeft aan: “Super verzorgd! Eén groot cadeau en dan ook nog veel kadootjes mee. Een prachtige ervaring! Zeer verrassend om op deze wijze over bekende paden te lopen. Horen, voelen, zien, ruiken, proeven, heel intense beleving…..” “Er is echt iets gebeurd onderweg”

Deelnemer over wat ze top vond “De verschillende vormen en de ontdekking van het zintuig proeven. De rust die in mij ontstond en jouw rust.” Twijfel je om mee te doen? Zij geeft aan: “Het brengt je echt in je lijf, uit je hoofd en in het nu.”

Robert Joosten over wat hij top vond: “rust, ontspanning, contact, aandacht” Op de vraag of hij tips heeft: “Erg leuke en ongedwongen manier. Niets aan toe te voegen”

Jeanet v/d Veer”: “Ik heb de rust in mijzelf weer mogen ervaren. Het was heel prettig”

Deelneemster: “Enorm bedankt voor deze diep indruk makende Mind-Walk.” Wat vond je top?”: “Echt alles!”

Aanmelden via info@innatuuryoga.nl

Nu ook met online begeleiding mogelijk!

In de online academie staat alles wat je nodig hebt om zelf met online begeleiding aan de wandel te gaan. Zo kan je alle losse onderdelen op video’s bekijken, met een lange audio de hele wandeling doorlopen, spiekbriefjes gebruiken, verdiepingsopdracht maken en meer.

Ideaal als je bijvoorbeeld:

  • Niet kan op de Mind-Walk data
  • Je liever alleen met meer stilte een Mind-Walk ervaart of tijdens een langere wandeling
  • Je liever steeds een klein stukje doet, of de gehele Mind-Walk te belastend is
  • Een baby hebt die je graag draagt en zo iets voor jezelf kan doen
  • Je graag nog veel vaker met begeleiding op Mind-Walk wilt
  • Het fijn vind om hulp te krijgen de oefeningen zelf te gaan doen en in je leven te integreren: eerst video’s, audio dan met spiekbriefje
  • Je samen met een vriend of vriendin op deze wijze de Mind-Walk wilt doorlopen
Foto van palm van een hand met op de palm 'Mind - Walk' geschreven. Op de 5 vingers de pijlers van Mind -Walk: meditatieve wandeltechnieken, beweegreeksen, relax, mind en present. Onderin het logo van InNatuur yoga.
5 pijlers van de Mind-Walk Methode. De 6de pijler is de natuur waar we van genieten en gebruik van maken!
Liever 1op1 of met jouw eigen groep op pad?

Wil je deze wandeling liever 1op1,  of met je eigen groep, mail dan even zodat we de mogelijkheden kunnen bekijken.

Foto van een hand die het peace teken maakt. Met op de duim Mind-Walk en op de twee vingers 'buiten' en 'ZIJN'. De korste samenvatting van van Mind-Walk is  buiten ZIJN. Met het logo van InNatuur yoga.
Lees meer over buiten ZIJN en PEACE

Wil je zelf met (wandel)meditatie en affirmaties aan de slag? We verkopen een mooie houten mala met een online programma waarin je hele verschillende manieren leert om je mala als hulpmiddel in te zetten.

Op www.innatuuryoga.nl/mind-walk lees je meer over Mind-Walk en kan je je inschrijven voor de nieuwsbrief zodat je op de hoogte blijft van nieuwe data.

Je kan ons ook volgen op facebook en instagram.