Een Mind-Walk Special is een losse Mind-Walk ervaring rond een specifiek thema.

“Als je jezelf ont-moet, ontmoet je jezelf.”

Deze special is een mooie manier Mind-Walk te ervaren. Ontmoet in deze wandeling de natuur om je heen en in jezelf terwijl je kennismaakt met de Mind-Walk Methode. Ook maak je een start met het ont-moeten van jezelf. Alle deelnemers aan deze wandelingen hadden in ieder geval genoten, hieronder enkele opmerkingen.

Deze wandeling vind plaats op 14 oktober 14.00 in Park Berg en Bos. Precieze startlocatie krijg je nadat je deze special hebt besteld. Er gaan max 7 deelnemers mee zodat het rustig blijft met voldoende aandacht voor iedereen.

De wandeling duurt ongeveer anderhalf a (vaak) 2 uur. We lopen niet op de klok.

Meld je hier aan om direct verzekerd te zijn van een plekje

Ik ont(-)moet je graag!

Een foto van een groepje vrouwen in park berg en bos in Apeldoorn die de Mind-Walk Special 'Ontmoeten en Ont-moeten' ervaren.
Wat zeggen anderen?

Esther Teunissen over wat ze top vond aan deze Mind-Walk: ”de plek en de rust die jij mee brengt”

Tegen iemand die Mind-Walk bij InNatuur yoga overweegt zou ze zeggen; “De afstand door het bos is niet groot, maar de afstand in jezelf wel!”

Joke geeft aan: “Super verzorgd! Eén groot cadeau en dan ook nog veel kadootjes mee. Een prachtige ervaring! Zeer verrassend om op deze wijze over bekende paden te lopen. Horen, voelen, zien, ruiken, proeven, heel intense beleving…..” “Er is echt iets gebeurd onderweg”

Deelnemer over wat ze top vond “De verschillende vormen en de ontdekking van het zintuig proeven. De rust die in mij ontstond en jouw rust.” Twijfel je om mee te doen? Zij geeft aan: “Het brengt je echt in je lijf, uit je hoofd en in het nu.”

Robert Joosten over wat hij top vond: “rust, ontspanning, contact, aandacht” Op de vraag of hij tips heeft: “Erg leuke en ongedwongen manier. Niets aan toe te voegen”

Deelneemster: “Enorm bedankt voor deze diep indruk makende Mind-Walk.” Wat vond je top?”: “Echt alles!”

Mind-Walk maakt een krachtige combinatie van (meditatief) wandelen met invloeden en oefeningen uit o.a yoga, meditatie, mindfulness, bosbaden, adem- en ontspanningstechnieken en mindsetcoaching.

De 6 pijlers van de Mind-Walk Methode zijn: natuur, wandelmeditatie, beweegseries, relax, mind en presents-in-the-present. Voorbeelden aan de hand van de pijlers lees je hier

Foto van palm van een hand met op de palm 'Mind - Walk' geschreven. Op de 5 vingers de pijlers van Mind -Walk: meditatieve wandeltechnieken, beweegreeksen, relax, mind en present. Onderin het logo van InNatuur yoga.
5 pijlers van de Mind-Walk Methode. De 6de pijler is de natuur waar we van genieten en gebruik van maken!
Meld je hier aan om direct verzekerd te zijn van een plekje!

Wil je deze wandeling liever 1op1, mail dan even zodat we de mogelijkheden kunnen bekijken.

Wil je verder verdiepen in wandelmeditatie en meer tools leren om meer ontspanning, balans en inspiratie in je leven te krijgen? Overweeg dan de Mind-Walk training. Hierbij ga je 5 of 10 keer in de lente de natuur in om dichter bij je eigen natuur te komen en leer je nog veel meer verschillende tools en technieken waarbij je opbouwt in thema’s en verdiept in de oefeningen. Lees meer over Mind- Walk van InNatuur yoga 

Meer over de andere Mind-Walk Special ‘Spelen met Stilte’ lees je hier.

Foto van een hand die het peace teken maakt. Met op de duim Mind-Walk en op de twee vingers 'buiten' en 'ZIJN'. De korste samenvatting van van Mind-Walk is  buiten ZIJN. Met het logo van InNatuur yoga.
Lees meer over buiten ZIJN en PEACE

Wil je zelf met (wandel)meditatie en affirmaties aan de slag? We verkopen een mooie houten mala met een online programma waarin je hele verschillende manieren leert om je mala als hulpmiddel in te zetten.

Lijkt het je leuker zelf een yogaserie te leren voor meer energie en positiviteit die je makkelijk buiten kan uitvoeren? Kijk dan eens hier

Op www.innatuuryoga.nl/mind-walk lees je meer over Mind-Walk en kan je je inschrijven voor de nieuwsbrief zodat je op de hoogte blijft van nieuwe data.

Je kan ons ook volgen op facebook en instagram.