Vier de lente, maak verbinding met jezelf, je verlangens, de natuur en plant de zaadjes van je wensen.

7 april van 9.00 tot ongeveer 13.00

Bij deze XXL Mind-Walk Special doen we dit aan de hand van de thema’s van de chakra’s.

Chakra’s zijn belangrijke energie centra’s in het lichaam. Dit wordt geen uitgebreide uitleg over de chakra leer (en je hebt geen voorkennis nodig) maar gaan we vooral ervaren, ontspannen en verwonderen. Tijdens een mooie, afwisselende, wandeling door Park Berg en Bos doen we verschillende oefeningen die aansluiten bij de thema’s van de 7 chakra’s waarbij we (nieuwe) wensen laten ontluiken.

We gaan bijvoorbeeld:

  • uit het hoofd in lichaam komen met grondende wandelmeditatie
  • verlangens voelen
  • de kracht in onszelf aanboren
  • onze wensen uitten
  • ademoefeningen en hartmeditatie uit de yoga ervaren
  • spelen met intuïtie.
  • een laagdrempelige natuurlegging ervaren

Je gaat ontspannen, met inspiratie en meer inzicht in jezelf weer naar huis. In de oefeningen zit een mooie lijn om vanuit ontspanning je wensen te voelen, uit te drukken en ‘het universum in te slingeren’ (of welke woorden jij hier aan geeft).

Wat een heerlijke ochtend was dit! Pauline heeft echt een prachtige wandeling samengesteld. Door haar rustige stem en fijne meditaties kom je even helemaal tot jezelf. Ik vond het mooi om heel bewust alle chakra’s langs te gaan en de oefeningen pasten er ook goed bij. Het stukje natuur coaching was magisch! Dat moet je eigenlijk gewoon zelf ervaren. Kortom: gun jezelf deze ochtend. Je geeft jezelf dan echt iets waardevols cadeau. Dankjewel Pauline!”

Vragen en opgeven via info@innatuuryoga.nl

Wil je deze wandeling een andere keer doorlopen? mail naar info@innatuuryoga.nl dan kunnen we kijken of we samen de volgende ronde in kunnen plannen.

Deze wandeling is ook ontzettend mooi om met jouw eigen groep goede vrienden te ervaren (waarin ik je als groep door de opstelling leid). Of juist 1-op-1 of als duo.

Tijdens deze Mind-Walk chakra workshop maken we een mooie afwisselende wandeling door park berg en bos in Apeldoorn
We maken tijdens de Mind-Walk chakra workshop een mooie, afwissende wandeling door park Berg en Bos in Apeldoorn

Naast pijlers uit de Mind-Walk Methode zitten er ook werkvormen uit Innerlijk Kompas Gids (IKG)/ natuurcoaching in. We gaan een laagdrempelige natuurlegging doen. Daarom is deze wandeling met max 4 personen. Alles op een ongedwongen en relaxte manier. Mind-Walk is ontmoeten en ont-moeten in de natuur!

Bij deze workshop ontvang je ook verschillende Presents-in-the-presents die in de oefeningen gebruikt, één van de chakra armbanden op de foto en een mapje met infobladen met beknopte chakra info.

Armbanden van halfedelstenen die bij de verschillende chakra’s passen

De loopafstand is 6,5 km.

Jouw investering; 59 euro incl. btw

Bij aanmelding ontvang je ook de precieze startplek

.