Heb je je wel eens afgevraagd wat het logo van Mind-Walk betekent? Of Mind-Walk iets boeddhistisch is?

De symboliek van het logo zit hem in de samenkomst van meerdere werelden.

Mind-Walk vindt zijn oorsprong in het pelgrimeren… Door wandelmeditatie tijdens een voettocht naar Santiago kwam Jacqueline Smeets (de oprichtster van Mind-Walk) in aanraking met de helende vermogens van wandelen, de natuur maar ook mindset en gedachtenkracht.

De schelp in het logo van Mind-Walk is de verwijzing naar de wegwijzers tijdens haar camino (pelgrimstocht). Hier geeft de gele schelp de route aan. Zonder deze tocht was het pad voor Mind-Walk nooit ontstaan.

In de schelp staat een Boeddha geplaatst, die symboliseert dat Mind-Walk geïnspireerd wordt door Oosterse denkwijzen, samen met ideeën uit het Westen. De samensmelting van Oost en West. De zin boven de schelp is een quote van Gandhi. “Wees zelf de verandering die je in de wereld hoopt te zien”. Door Mind-Walk door te geven willen we de wereld een stukje mooier maken.

Is Mind-Walk ook iets voor jou? Ja! Mind-Walk is er voor iedereen ongeacht, religieuze, spirituele of culturele achtergrond. En wordt geïnspireerd door evenzoveel religies, landen, culturen, mensen, opleidingen en trainingen maar bovenal geïnspireerd door de natuur, daar ligt in alles de oorsprong, de bron.

Zoals een deelnemer Leny zegt; ” gewoon een keer mee doen en voelen.”

Het Mind-Walk logo bestaat uit een gele schelp met daarin een zwarte boedha. Boven de schelp staat 'wees zelf de verandering die je in de wereld hoopt te zien'

Meer informatie over het verhaal van de oprichtster van Mind-Walk vind je op de (inter)nationale site van Mind-Walk

Meer over Mind-Walk in Apeldoorn door InNatuur yoga vind je hier