Pauline van InNatuur yoga wandelt mindfull door het bos dat gehuld is in herfstkleuren.

Mind-Walk maakt een krachtige combinatie van wandelen in de natuur met o.a. mindfulness, laagdrempelige yoga, adem- en ontspanningstechnieken en mindset.

Op dit moment zijn er 6 verschillende losse live wandelingen, 6 Mind-Walk Specials.

‘Ontmoeten en Ont-moeten’

Nieuw: Breath Walk

‘Stress Release Walk’

XXL Lente wandeling ‘Ontluiken’

‘Beweging in Balans’

‘Spelen met Stilte’

Ze staan hieronder per wandeling beschreven. Een leuke manier om de kracht van Mind-Walk te ervaren. Wil je meer verdieping en meer tools voor ontspanning en balans leren kijk dan naar de persoonlijke Mind-Walk training. Hier lees je ook meer over de Mind-Walk Methode zelf. Geef je op via info@innatuuryoga.nl als er geen directe aanmeld knop is voor de wandeling die je aanspreekt.

Data

Nieuwe data volgen. Meld je onder aan deze pagina aan voor de nieuwsbrief zodat je als eerste op de hoogte bent van nieuwe Mind-Walk mogelijkheden, aanbiedingen en andere waardevolle InNatuur activiteiten.

Je kan altijd direct en waar en wanneer jij wilt met audio begeleiding (en meer!) ‘Ontmoeten en Ont-moeten’ ervaren. Dit is ook een perfecte wandeling om zelf vaker, in verschillende seizoenen en plekken, te ervaren. Met deze online Mind-Walk kan dat!

Wil je met individueel of met je eigen groep een van de specials doorlopen mail dan naar info@innatuuryoga.nl

Een groep deelnemers verkennen al wandelend de natuur rond Apeldoorn met alle zintuigen tijdens een Mind-Walk

De verschillende Mind-Walk Specials

Mind-Walk special ‘Ontmoeten en ont-moeten’

“Als je jezelf ont-moet, ontmoet je jezelf.”

Ontmoet in deze losse Mind-Walk wandeling de natuur om je heen en in jezelf terwijl je kennismaakt met de Mind-Walk Methode. Ook maakt je een start met het ont-moeten van jezelf. De wandeling duurt ongeveer 2 uur.

Esther Teunissen over wat ze top vond aan deze Mind-Walk: ”de plek en de rust die jij mee brengt”

Tegen iemand die Mind-Walk bij InNatuur yoga overweegt zou ze zeggen; “De afstand door het bos is niet groot, maar de afstand in jezelf wel!”

Joke geeft aan: “Super verzorgd! Eén groot cadeau en dan ook nog veel kadootjes mee. Een prachtige ervaring! Zeer verrassend om op deze wijze over bekende paden te lopen. Horen, voelen, zien, ruiken, proeven, heel intense beleving…..” “Er is echt iets gebeurd onderweg”

Deelnemer over wat ze top vond “De verschillende vormen en de ontdekking van het zintuig proeven. De rust die in mij ontstond en jouw rust.” Twijfel je om mee te doen? Zij geeft aan: “Het brengt je echt in je lijf, uit je hoofd en in het nu.”

Robert Joosten over wat hij top vond: “rust, ontspanning, contact, aandacht” Op de vraag of hij tips heeft: “Erg leuke en ongedwongen manier. Niets aan toe te voegen”

Online mogelijkheid!

Deze Special is ook met online begeleiding te volgen. Hiermee kan je altijd, waar, hoe en wanneer je wilt op Mind-Walk! Ik begeleid je met video’s, audio, tekst. Zodat je het kan gebruiken hoe jij het fijn vind. Hier kan je deze bestellen.

Mind-Walk trainer Pauline mediteerd zittend in het bos van Apeldoorn

Stress Release Walk

De naam zegt het al….. een mooie Mind-Walk helemaal gericht om jou te laten ontspannen!

Uit je hoofd, in je lichaam. Even weg uit alle drukte kom je weer tot jezelf. En kan je genieten van de natuur in het hier en nu.

Je ervaart verschillende tools en technieken (op fysiek, energetisch, mentaal/emotioneel gebied) die je ook thuis kan blijven gebruiken.

We wandelen in het mooiste licht een prachtige wandeling door park berg en bos. Een aantal oefeningen doen we al wandelend, we werken met de adem, stimuleren de nervus vagus, we gaan zittend bewegen en als je wilt kan je liggend een mooie hartmeditatie ervaren.

‘De wandeling gaf me rust, ik werd bewust van eigen denken en doen.’ -Marjan –

‘Ik werd rustig van de Mind-Walk, de spanning in mijn middenrif is verdwenen’

Anderhalf a 2 uur. prijs 23 euro incl btw en presents. Beperkt aantal plekken.

Pauline en twee deelnemers zitten op grote stenen bij een kunstwerk in de natuur.

Mind-Walk special ‘Spelen met Stilte’

“In stillness you receive”

Tijdens deze losse wandeling  ontwikkeld voor de dag van de stilte gaan we gaan  spelen met stilte  op een Mind-Walk manier. Wat kan stilte ons brengen? Wat zijn manieren om meer rust in ons hoofd te krijgen?

We gaan luisteren naar stilte. Bewegen met aandacht in stilte. Maar ook geluid, woorden of aandacht geven aan dingen die normaal gesproken stil en onzichtbaar maar veel kracht hebben.

We gaan bijvoorbeeld een pranayama (adem) oefening uit de yoga ervaren en experimenteren met de kracht van gedachten en je krijgt natuurlijk een present-in-the-present.

Het is heel prettig, uitnodigend, je voelt je eigen tempo en grenzen, je leert over jezelf en raakt geïnspireerd. Ook is het heel goed verzorgd”

“Ik gebruik de ademtechniek nu ’s avonds voordat ik naar bed ga”

Ik vond het verrassend leuk en veelzijdig. Een prettig mix van oefeningen, wandelen en praten.” Wat vond je top? “Het ‘oh, ja- gevoel van rust en bewustwording (een soort berustwording 😉 De herkenning van iets wat door het maar doorjakkeren op de achtergrond raakt.” – Liesbeth –

” Ik heb de special ervaren als een gezellig samenzijn in de vorm van een kleine ontdekkingstocht. Ik vond het een fijne manier van wandelen, omdat gepieker geen kans kreeg en ik goed bij lijf en leden werd gehouden. Ook vind ik het leuk om eens met onbekenden op stap te zijn in een mooie en ontspannende omgeving. De gedachtekrachtoefening vond ik een hele fijne oefening, ik voelde me 1 bonk positieve energie en werd er heel vrolijk van” – Ineke –

kosten 23 euro Meer info (en direct je plekje reserveren) via www.innatuuryoga.nl/stilte

Mind-Walk in de winter, met prachtig licht door de bomen

Extra lange Mind-Walk Ontluiken

Tijdens een mooie losse Mind-Walk wandeling door het afwisselende park berg en bos doen we verschillende oefeningen die aansluiten bij de thema’s van de 7 chakra’s.

We gaan bijvoorbeeld uit het hoofd in lichaam komen met grondende wandelmeditatie, oefenen met omgaan met emoties, de kracht in onszelf aanboren en uitten, ademoefeningen en hartmeditatie uit de yoga ervaren en spelen met intuïtie om meer inzicht in onszelf te krijgen. Lees hier meer. In de oefeningen blijkt een mooie lijn te zitten om vanuit ontspanning je wensen te voelen, uit te drukken en ‘het universum in te slingeren'(of welke woorden jij hier aan geeft).

Wat een heerlijke ochtend was dit! Pauline heeft echt een prachtige wandeling samengesteld. Door haar rustige stem en fijne meditaties kom je even helemaal tot jezelf. Ik vond het mooi om heel bewust alle chakra’s langs te gaan en de oefeningen pasten er ook goed bij.” Het stukje natuur coaching was magisch! Dat moet je eigenlijk gewoon zelf ervaren. Kortom: gun jezelf deze ochtend. Je geeft jezelf dan echt iets waardevols cadeau. Dankjewel Pauline!”

We gaan met maximaal 5 deelnemers op pad omdat er ook werkvormen vanuit de Innerlijk Kompas Gids/ natuurcoaching in zitten. De wandeling duurt ongeveer 4 uur en is 6,5 km lang. Je ontvangt tijdens deze reis verschillende kadootjes waaronder een chakra-armband van (half)edelstenen en een document met beknopte info over de chakra’s. Kosten 59 euro

Geef je op via info@innatuuryoga.nl

7 armbanden met kralen verschillende ronde (half)edelstenen op een grote steen in de natuur. De kleuren (rood, oranje, geel, groen, (licht) blauw en paars) en de werking van de stenen passen bij de chakra's
Tijdens de wandeling krijg je verschillende presents, waaronder een van deze armbanden met stenen die passen bij de 7 verschillende chakra’s.

Alles over adem met Breath Walk

Zelf de kracht van adem ervaren, jouw eigen adem onder de loep nemen, meer leren over hoe je je gezondheid kan verbeteren met ademtraining, praktische tips die je direct toe kan passen en tools voor in je rugzak. Deze Mind-Walk is helemaal gericht op de kracht van adem

Op de hoogte blijven?

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe wandelingen, tips voor thuis en aanbiedingen ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief met onderstaand formulier!

Ik wil op de hoogte blijven en meld me aan voor de nieuwsbrief

 

 

dit veld niet invullen s.v.p.