Op dit moment zijn er drie losse wandelingen, 3 Mind-Walk Specials. Ze staan hieronder. Een leuke manier om de kracht van Mind-Walk te ervaren. Wil je meer tools voor ontspanning en balans leren en echt een Mind-Walk reis ervaren kijk dan naar de Mind-Walk trainingen. Hier lees je ook meer over de Mind-Walk Methode. Geef je op via info@innatuuryoga.nl

Mind-Walk special ‘Ontmoeten en ont-moeten’

6 april 31 april 21 mei 22 mei om 9.30

“Als je jezelf ont-moet, ontmoet je jezelf.”

Deze special is een mooie manier Mind-Walk te ervaren. Ontmoet in deze losse Mind-Walk wandeling de natuur om je heen en in jezelf terwijl je kennismaakt met de Mind-Walk Methode. Ook maakt je een start met het ont-moeten van jezelf. Alle deelnemers aan deze wandelingen hedden in ieder geval genoten, hieronder enkele opmerkingen. De wandeling duurt ongeveer (anderhalf tot) 2 uur.

Esther Teunissen over wat ze top vond aan deze Mind-Walk: ”de plek en de rust die jij mee brengt”

Tegen iemand die Mind-Walk bij InNatuur yoga overweegt zou ze zeggen; “De afstand door het bos is niet groot, maar de afstand in jezelf wel!”

Joke geeft aan: “Super verzorgd! Eén groot cadeau en dan ook nog veel kadootjes mee. Een prachtige ervaring! Zeer verrassend om op deze wijze over bekende paden te lopen. Horen, voelen, zien, ruiken, proeven, heel intense beleving…..” “Er is echt iets gebeurd onderweg”

Deelnemer over wat ze top vond “De verschillende vormen en de ontdekking van het zintuig proeven. De rust die in mij ontstond en jouw rust.” Twijfel je om mee te doen? Zij geeft aan: “Het brengt je echt in je lijf, uit je hoofd en in het nu.”

Robert Joosten over wat hij top vond: “rust, ontspanning, contact, aandacht” Op de vraag of hij tips heeft: “Erg leuke en ongedwongen manier. Niets aan toe te voegen”

Deelneemster: “Enorm bedankt voor deze diep indruk makende Mind-Walk.” Wat vond je top?”: “Echt alles!”

Online mogelijkheid!

Deze Special is ook met online begeleiding te volgen. Hiermee kan je altijd, waar, hoe en wanneer je wilt op Mind-Walk! Ik begeleid je met video’s, audio, tekst. Zodat je het kan gebruiken hoe jij het fijn vind. Hier kan je deze bestellen.

Mind-Walk special ‘Spelen met Stilte’

11, 21 april 30 mei 9.30

“In stillness you receive”

Tijdens deze losse wandeling  ontwikkeld voor de dag van de stilte gaan we gaan  spelen met stilte  op de Mind-Walk manier. Wat kan stilte ons brengen? Wat zijn manieren om meer rust in ons hoofd te krijgen?

We gaan luisteren naar stilte. Bewegen met aandacht in stilte. Maar ook geluid, woorden of aandacht geven aan dingen die normaal gesproken stil en onzichtbaar maar veel kracht hebben.

We gaan bijvoorbeeld een pranayama (adem) oefening uit de yoga ervaren en experimenteren met de kracht van gedachten en je krijgt natuurlijk een present-in-the-present.

Het is heel prettig, uitnodigend, je voelt je eigen tempo en grenzen, je leert over jezelf en raakt geïnspireerd. Ook is het heel goed verzorgd”

“Ik gebruik de ademtechniek nu ’s avonds voordat ik naar bed ga”

“Ik vond het verrassend leuk en veelzijdig. Een prettig mix van oefeningen, wandelen en praten.” Wat vond je top? “Het ‘oh, ja- gevoel van rust en bewustwording (een soort berustwording 😉 De herkenning van iets wat door het maar doorjakkeren op de achtergrond raakt.” – Liesbeth –

” Ik heb de special ervaren als een gezellig samenzijn in de vorm van een kleine ontdekkingstocht. Ik vond het een fijne manier van wandelen, omdat gepieker geen kans kreeg en ik goed bij lijf en leden werd gehouden. Ook vind ik het leuk om eens met onbekenden op stap te zijn in een mooie en ontspannende omgeving. De gedachtekrachtoefening vond ik een hele fijne oefening, ik voelde me 1 bonk positieve energie en werd er heel vrolijk van” – Ineke –

Nieuw! Extra lange Mind-Walk langs de chakra thema’s

2, 14 en 23 april. 19 mei 9.00 -13.00

Tijdens een mooie losse Mind-Walk wandeling door het afwisselende park berg en bos doen we verschillende oefeningen die aansluiten bij de thema’s van de 7 chakra’s.

We gaan bijvoorbeeld uit het hoofd in lichaam komen met grondende wandelmeditatie, oefenen met omgaan met emoties, de kracht in onszelf aanboren en uitten, ademoefeningen en hartmeditatie uit de yoga ervaren en spelen met intuïtie om meer inzicht in onszelf te krijgen. Lees hier meer. In de oefeningen blijkt een mooie lijn te zitten om vanuit ontspanning je wensen te voelen, uit te drukken en ‘het universum in te slingeren'(of welke woorden jij hier aan geeft).

Wat een heerlijke ochtend was dit! Pauline heeft echt een prachtige wandeling samengesteld. Door haar rustige stem en fijne meditaties kom je even helemaal tot jezelf. Ik vond het mooi om heel bewust alle chakra’s langs te gaan en de oefeningen pasten er ook goed bij.” Het stukje natuur coaching was magisch! Dat moet je eigenlijk gewoon zelf ervaren. Kortom: gun jezelf deze ochtend. Je geeft jezelf dan echt iets waardevols cadeau. Dankjewel Pauline!”

Laat het weten als je interresse hebt dan kan kunnen we samen de volgende gaan plannen!

We gaan met maximaal 3 deelnemers op pad omdat er ook werkvormen vanuit de Innerlijk Kompas Gids/ natuurcoaching in zitten. De wandeling duurt ongeveer 4 uur en is 6,5 km lang. Je ontvangt tijdens deze reis verschillende kadootjes waaronder een chakra-armband en een document met beknopte info over de chakra’s.

Anjali mudra met de handen bij het hart (chakra). Tijdens de wandeling krijg je verschillende presents waaronder een van deze armbanden.
Anjali mudra met de handen bij het hart (chakra). Tijdens de wandeling krijg je verschillende presents, waaronder een van deze armbanden die passen bij de 7 verschillende chakra’s.

Op de hoogte blijven?

Wil je geen wandelingen missen, tips voor thuis en aanbiedingen ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief met onderstaand formulier!

Ik wil op de hoogte blijven en meld me aan voor de nieuwsbrief

 

 

dit veld niet invullen s.v.p.