klankmeditatie, buiten in het bos van park berg en bos in apeldoorn. Er worden diverse instrumenten gebruikt zoals verschillende klankschalen, oceandrum, rainstick, koshi's en die heerlijke handpan

Ga je mee genieten van de combinatie van yoga, klank en natuur?

Pauline van InNatuur yoga verzorgt een fijne outdoor yoga les op de bosweide in Park Berg en Bos in Apeldoorn. Hierin ervaar je hoe fijn het is om yoga in de natuur te beoefenen. Met de stilte en geluiden van het bos, de zon op je huid en wind door haren bewegen we met aandacht en komt je geest tot rust. Er is aandacht voor de adem waarbij we frisse lucht inademen en nieuwe energie opdoen. Deze les is ook geschikt voor beginners.

Op 30 mei je blijven liggen voor een Klankmeditatie van Thessa Berghuis.

Tijdens een klankmeditatie lig je op een matje en hoef je niet meer te doen dan alle klanken tot je te laten komen. Thessa gebruikt verschillende instrumenten waaronder klankschalen, drum en handpan. Klank is trilling en trilling brengt water in beweging. Het brengt dus ook onze waterhuishouding in beweging waardoor er meer doorstroming in het lichaam ontstaat. Maar bovenal is klankmeditatie gegarandeerd ontspannen en genieten.

27 juni komt Rob Bekkers hier naar toe gereisd om de yoga te vervolgen met een Mind Sound

Tijdens de Mind Sound gebruikt hij native american flutes, rav-vast drum, didgeridoo en klankschalen. De verschillende instrumenten geven allemaal hun eigen karakteristieke geluid/trilling door aan de omgeving en brengt jou wat nodig is op dat moment. Elke klankbeleving is weer anders doordat Rob op intuïtieve manier (in)speelt op wat nodig is.

Deelneemster over de klankmeditatie

Heel erg prettig, om deze verfijnde en rustgevende geluiden liggend met de ogen dicht te beleven in een natuurlijke omgeving.
Rob Bekkers speelt fluit op een weiland waar deelnemers op een yogamat op het gras liggen. 27 juni verzorgd Rob een Mind Sound in Apeldoorn

Praktisch

Meenemen:

Voor de yoga is het vaak prettig laagjes aan (of bij je) te hebben. Ook neem je je eigen matje mee. Voor de liggende klankmeditatie neem je een deken(s)/ slaapzak/ warme sokken etc. mee om voldoende warm te blijven! Als extra laagje kan je ook bijvoorbeeld een handdoek onder je matje leggen.

Locatie:

Bosweide in Park Berg en Bos Apeldoorn. Je kan van te voren verzamelen bij de de Ingang Park Berg en Bos aan de Asselsestraat. Je kan daar gratis parkeren. Hier vertrekken we om 19.45 We wandelen samen naar de bosweide waar we rond 20.00 starten met de yoga. (Mocht het regenen gaan we naar een andere droge plek in de buitenlucht.)

Opgeven

Geef je op via onderstaande knop. Na betaling is je plekje gereserveerd. Je ontvangt automatisch een email met alle informatie.

Wil je dit met jouw eigen groep ervaren?

Mail dan naar info@innatuuryoga.nl om te kijken wat de mogelijkheden zijn.

Op de hoogte blijven van nieuwe data?

En andere activiteiten op gebied van yoga (nidra), meditatie, Mind-Walk en persoonlijke ontwikkeling in de natuur meld je dan gelijk even aan voor de nieuwsbrief.

Ik wil op de hoogte blijven en meld me aan voor de nieuwsbrief

 

 

dit veld niet invullen s.v.p.