Gefeliciteerd! Ik heb een kadootje voor je!

Als je de steen (met de link naar deze pagina van InNatuur yoga) in december 2021 of januari 2022 inlevert krijg je een gratis yogales van InNatuur yoga in Apeldoorn of online! Als je dat leuk vindt natuurlijk.

De lessen zijn ook geschikt voor beginners. En nee, je hoeft echt niet lenig te zijn! Je kan kiezen of je een relaxte online pyjama yoga les op de maandagavond wilt of een wat actievere buitenles in de natuur van Apeldoorn op woensdagochtend. Of je krijgt 10 euro korting op een Mind-Walk Special of de complete training!

Je kan het steentje ook doorgeven om er iemand anders blij mee te maken. Kijk gerust verder op de website van InNatuur yoga voor meer info en om te zien of het je aanspreekt.

InNatuur yoga. Kleinschalige outdoor yoga en Mind-Walk in Apeldoorn . Ontspannen met online pyjama yoga

Meld je minstens een paar dagen van te voren aan als je een les mee wilt doen. Dat doe je door een email te sturen naar info@www.innatuuryoga.nl Dan kunnen we van te voren contact hebben zodat jij eventuele vragen kan stellen, ik je verdere info kan geven en weet waar ik aan toe ben. Als je voor de buitenles of Mind-Walk korting kiest kan je de steen mee nemen als ‘betaalmiddel’. Als je voor de online pyjama yoga les kiest kan je je ook aanmelden. Het steentje gooi je dan, met vermelding van je naam, en voor de les plaatsvindt, door de brievenbus van Tubantenlaan 13 in Apeldoorn. Dan stuur ik je de inloggegevens en het wachtwoord door zodat je mee kan doen.

Als les naar meer smaakt kan je alsnog gebruik maken van de actie om drie proeflessen voor 15 euro te nemen!

Warme groet,

Pauline