Ontspannen of sportieve (groene) activiteit voor je vriendinnenweekend, teamuitje of je vriendengroep? Of een betekenisvol onderdeel in een vrijgezellen dag, verjaardag of babyshower? Samen een mooi ritueel uitvoeren of met nieuw inzichten naar huis?

We kunnen iets unieke, waardevolle en groene groeps activiteit aanbieden rond Apeldoorn of elders op de Veluwe op het gebied van ontspanning, beweging, yoga, mindfulness, adem, persoonlijke groei en bewustwording. Laagdrempelig en speels of met meer verdieping en verbinding. Kies voor een van de bestaande Mind-Walk wandelingen of yoga opties in Park Berg en Bos in Apeldoorn of een activiteit geheel op maat (en eventueel locatie). Al dan niet met een mooi gezamenlijk ritueel of een natuuropstelling. Leuk te combineren met een drankje, lunch of diner bij restaurant de boschvijver in het gebied waar de activiteit plaats vind!

Hieronder enkele voorbeelden en ideeën. Neem contact op via info@innatuuryoga.nl om samen tot een onvergetelijke belevenis te komen!

Mind-Walk® met jouw groep rond Apeldoorn

Een mooie wandeling met een specifiek thema waarin oefeningen en invloeden uit o.a. mindfulness, (laagdrempelige)yoga, (wandel)meditatie en ontspannende oefeningen. Voor ontspanning, inspiratie verbinding en nieuwe energie. Enkele voorbeelden:

Natuur en ontspanning

Laagdrempelig en met veel aandacht om met al onze zintuigen van de natuur te genieten : Ontmoeten en Ont-moeten

Verlangens en verdieping

Aarden, verlangens voelen, samen in ieders kracht komen, verbinden met je hart, en van hieruit je wensen formuleren en vormgeven, spelen met intuitie en een laagdrempelige natuuropstelling. Dit komt allemaal aan bod bij de langere magische Wandeling langs te chakra’s. Je ontvangt meerdere kadootjes waar we mee aan de slag gaan en een van de verschillende chakra armbanden.

Stress Release Walk

Samen ontspannen, hoofd leeg maken en genieten van de natuur? In deze wandeling ervaar en leer je verschillende tools om je hele system tot rust te brengen.

Andere thema’s kunnen bijvoorbeeld zijn: (gedachte) kracht, dromen, loslaten, geluk, verbinding of het seizoen waarin we zitten.

Yoga(wandeling)

Hou je van yoga kan je uiteraard ook een yogales (en/ of yoga nidra) in de natuur (of binnen) ervaren. Koudere maanden is geen probleem dan kunnen we er een mooie yoga wandeling van maken in het afwissende park Berg en Bos in Apeldoorn.

“Na 2 yoga mind walks bij Pauline kan ik alleen maar lovend zijn: de omgeving is prachtig en Pauline d’r fijne en kundige manier van het begeleiden van de yoga en ademhaling oefeningen maken de 2 uur durende wandelingen echt een cadeau aan jezelf. Je voelt je daarna helemaal ontspannen, opgeladen en geïnspireerd.” 

E-bike en yoga? Activiteiten combineren voor jouw groep.

Wil je op locatie of in combinatie met een andere activiteit? Mindfulness, yoga of meditatie tijdens jullie fietstocht, e-bike, huifkar of step avontuur door de Veluwe? Ook dat is mogelijk, er zit dan alleen extra tijd in de voorbereidingen als het op een andere locatie is. Zo verzorgde ik bijvoorbeeld een yogales langs de e-bike route door de Veluwe van een vriendinnengroep. Midden op de hei bij Epe. Yogalessen zijn laagdrempelig en worden aangepast aan het seizoen en groep.

Op maat

Ik denk graag met je mee. Vind je het leuk om allemaal een mooi sieraad als ankertje en herinnering mee te krijgen of is er een jarige die nog extra in het zonnetje gezet mag worden? Heb je een bepaald onderwerp of thema waar je iets mee wil, en wat past bij jouw groep of team? Ik denk graag met je mee en kan verschillende opties voor je aandragen.

Met een achtergrond als ergotherapeut denk ik ook altijd graag mee als jouw groep specifieke wensen of wat aanpassingen nodig heeft. Bijvoorbeeld als gevolg van beperkte belastbaarheid of mobiliteit, bij chronische ziekte, long-covid of andere aandoeningen.

Mind-Walk op maat voor een groep dames met NAH