Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Yoga in het bos van Apeldoorn met korte yoga nidra

29/06/2022 @ 19:30 - 21:00

€10
We wandelen een stukje meditatief en met een ademoefening naar een mooie plek in het bos rond Apeldoorn. Hier gaan we een yogaserie uitvoeren met extra aandacht voor het hart/ borstgebied.
Voor wie het wil is er de mogelijkheid een korte yoga nidra te volgen ……. Hierbij hoef je alleen te luisteren naar mijn stem terwijl je lekker op je matje in het gras ligt… en neem ik je mee op een ontspannende reis.
Ook deelnemers die niet bekend waren met yoga nidra konden zich de vorige keren aan de ontspanning overgeven en hadden prachtige ervaringen. Voor de een voelt het als hele diepe ontspanning of is soms even ‘weg’. De ander gaf aan echt gevoel van gedragen worden door de aarde (warmte) te ervaren en hiermee verbonden te zijn maar ook onderdeel van alles kunnen te kunnen voelen. En er kwam een inzicht naar boven.
Omdat het zo mooi was volgende week in de woensdagavond les nog een keer!

Wellicht denk je Yoga Wattes?!
Letterlijk betekent Yoga Nidra ‘yogaslaap’. Maar in tegenstelling tot wat de naam doet vermoeden, heeft het niets met slapen te maken. Tijdens Yoga Nidra is je bewustzijn tussen waken en slapen, een staat die je normaal gesproken alleen bereikt in je diepe slaap. Lastig om in een paar zinnen recht aan te doen.

Er wordt vaak gezegd dat één sessie staat gelijk aan vier uur slaap en er worden veel gezondheidsvoordelen aan verbonden. Het helpt je beter en dieper slapen, is goed voor je concentratie, geeft meer rust, creativiteit en energie en versterkt je immuunsysteem. Daarnaast helpt yoga nidra tegen angsten, depressie, burn-out, en zelfs tegen een hoge bloeddruk en hart- en vaatziekten.
Je kan nog gebruik maken van de actie in juni te starten met je eerste drie (proef)lessen en als kadootje een houten mala te ontvangen.
Kan je zelf een matje mee nemen?

Gegevens

Datum:
29/06/2022
Tijd:
19:30 - 21:00
Kosten:
€10
Evenement Categorie:

Organisator

InNatuur yoga
E-mail:
innatuuryoga@outlook.com

Locatie

Park Berg en Bos Apeldoorn
Park Berg en Bos
Apeldoorn, Nederland
+ Google Maps

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *