Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Wij vieren Fête de la nature met een gratis Mind-Walk

02/09/2022 @ 14:30 - 16:30

Gratis

Fête de la Nature:  wij doen mee en vieren de natuur in Apeldoorn met een gratis Mind-Walk  Special ‘Ontmoeten en Ont-moeten’

 

Wil je ook ontstressen, opladen en tot jezelf komen, al wandelend in de mooie natuur van Apeldoorn? Doe dan mee met deze  Mind – Walk  voor het natuurfestival Fête de la Nature in Apeldoorn ! In heel het land worden dit weekend natuurfeestjes gehouden om de mensen in de natuur te krijgen en daar doen we graag aan mee. Hoe meer mensen de natuur gaan waarderen, hoe beter we er voor gaan zorgen. Iets waarin we hopen bij te dragen.

 

“Als je je zelf ont-moet, ontmoet je jezelf.”

 

In deze wandeling ontmoet je de natuur om je heen, jouw natuur en de Mind Walk Methode. En maak je een start met het ont-moeten van jezelf.

De wandeling is in Park Berg en Bos in Apeldoorn van 14.30 tot ongeveer 16.30 (kan uitlopen). Na aanmelding krijg je precieze locatie van het startpunt.

 

Wat is Mind – Walk®?

Mind – Walk is een op mindfulness gebaseerde buitentraining voor persoonlijke en bewustzijnsontwikkeling, die gebruikmaakt van de 6 pijlers van de Mind Walk Methode. Het is (meditatief) wandelen, gecombineerd met invloeden uit o.a. de yoga, mindfulness, bosbaden, adem- en ontspanningsoefeningen en mindset. Hierbij gebruiken we ook kleine cadeautjes om oefeningen mee uit te voeren of als reminders.

 

Het is een veilige, effectieve en leuke manier om je fysieke en mentale gezondheid te verbeteren. De oefeningen zijn geïntegreerd in een wandeling van ongeveer 3 tot max 5 km per keer.

 

Merk je dat je moeite hebt met ontspannen, omdat je de tijd niet neemt of gewoonweg niet weet hoe je je moet ontspannen? Ervaar je dat je hoofd vaak te vol is? Wil je laagdrempelig kennis maken met dergelijke oefeningen? Of vind je het gewoon heerlijk om te wandelen in het bos? Dan is de Mind – Walk wat voor jou. We starten 9 en 11 september weer met de basistraining van 5 wandelingen.

 

Kijk voor meer informatie en ervaringen van anderen  op www.innatuuryoga.nl/mind-walk

Meer over Fête de la Nature vind je op www.fetedelanature.nl 

 

Ik kijk er naar uit je te ont(-)moeten!

Pauline

Gegevens

Datum:
02/09/2022
Tijd:
14:30 - 16:30
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:

Organisator

InNatuur yoga
E-mail:
innatuuryoga@outlook.com

Locatie

Park Berg en Bos Apeldoorn
Park Berg en Bos
Apeldoorn, Nederland
+ Google Maps

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *