Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Vier de natuur met een speciale outdoor yogales in Apeldoorn voor Fête de la Nature

04/09/2022 @ 15:00 - 16:00

Gratis

In deze speciale yogales voor  het natuurfestival Fête de la nature maak je contact met de natuur om je heen èn jouw eigen natuur.

Outdoor yoga op de bosweide in Apeldoorn

Je blik verbreedt letterlijk en figuurlijk met yoga in de mooie natuur van Apeldoorn. Weg van alle prikkels, ons drukke bestaan en dagelijkse beslommeringen. De stilte en de geluiden van het bos. Echt met je voeten op de aarde staan. De zon en de wind op je huid voelen en een dosis vitamine D ontvangen. Reiken naar de hemel. De boom houding uitvoeren naast de bomen. En soms… krijg je bezoek van libellen, zie je een uil, of komt er een konijntje voorbij. Je ademt frisse lucht in, de zuurstof uit de bomen voedt je. En wat jij uitademt wordt weer opgenomen door de bomen. We vergeten vaak dat we ook gewoon een onderdeel van de natuur zijn, zo verbind je je weer… Met de natuur om je heen en jouw ware natuur.

 

Yoga + Natuur = Magic! En super gezond!

 

Probeer het zelf uit!

In dit feestje nemen we de tijd om rustig te starten en even te landen, doen we ongeveer 45 minuten yoga houdingen, werken we met de adem en nemen we de tijd voor een extra lange eindontspanning. Je hoeft geen ervaring te hebben met yoga of lenig te zijn! Opgeven kan via info@innatuuryoga.nl

 

Meer informatie over InNatuur yoga en wekelijkse natuur yoga in Apeldoorn lees je op www.innatuuryoga.nl

Meer info over Fête de la Nature lees je op www.fetedelanature.nl

 

Wat heb je nodig?

Zorg dat je gemakkelijke zittende kleding aantrekt waarin je comfortabel kan bewegen (laagjes is handig) en ook een dekentje en/of extra warmere kleding (sokken) voor de eindontspanning. Neem zelf een matje mee (neem contact met mij op als dat lastig is)

 

Ik hoop je te zien!

Pauline

Gegevens

Datum:
04/09/2022
Tijd:
15:00 - 16:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:

Organisator

InNatuur yoga
E-mail:
innatuuryoga@outlook.com

Locatie

Park Berg en Bos Apeldoorn
Park Berg en Bos
Apeldoorn, Nederland
+ Google Maps

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *