Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Start outdoor yoga lessen woensdagochtend Apeldoorn

15/09/2021 @ 09:00 - 10:00

€10

Je blik verbreedt letterlijk en figuurlijk met yoga in de natuur van Apeldoorn. Echt met je voeten op de aarde staan. De Zonnegroet naar de zon voor een dosis vitamine D. Reiken naar de hemel. De boom houding uitvoeren naast de bomen.  Weg van alle prikkels, ons drukke bestaan en dagelijkse beslommeringen.  De stilte en geluiden van het bos. En soms… hoor je gibbongezang uit de Apenheul, zie je een uil, of komt er een konijntje voorbij. Je ademt frisse lucht in, de zuurstof uit de bomen voedt je. En wat jij uitademt wordt weer opgenomen door de bomen. We vergeten vaak dat we ook gewoon een onderdeel van de natuur zijn, zo verbind je je weer… Met de natuur om je heen en jouw ware natuur.

Vanaf 13 september start de buitenles hatha op woensdagochtend van 9.00 tot 10.00 en we zijn op zoek naar nieuwe mensen om een leuke groep te starten. We gebruiken goed bereikbare plekjes in Apeldoorn West. Sportvelden ordenbos en/of Park Berg en Bos. Bij mogelijke regen gebruiken we een droog plekje.

Deze les is kleinschalig, met persoonlijke aandacht en ook geschikt als je geen ervaring hebt met yoga. En nee, je hoeft echt niet lenig te zijn! Het gaat er helemaal niet om hoe ver je in een houding komt Je gebruikt houdingen om in je lijf te komen (uit je hoofd), voor je lichaam en geest te zorgen, tot rust te komen, meer in balans te komen en energie te krijgen. Je kan er wel leniger van worden.

Begin ook de dag goed met hatha yoga in de natuur! Nu maar ook (juist!) als het kouder wordt. Dan blijven we naar buiten gaan en passen we de les op eigen wijze aan.

Gewoon uitproberen, ik nodig je uit om 3 lessen mee te doen voor 15 euro!

Hier lees je meer informatie over outdoor yoga

Gegevens

Datum:
15/09/2021
Tijd:
09:00 - 10:00
Kosten:
€10
Evenement Categorie:

Organisator

InNatuur yoga
E-mail:
innatuuryoga@outlook.com

Locatie

Apeldoorn
Apeldoorn, Nederland + Google Maps

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *