Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Start Mind-Walk® training Apeldoorn

03/10/2021 @ 10:00 - 23:30

€150

Hoe heerlijk zou het zijn een uur tot anderhalf uur met een klein groepje in de mooie natuur rond Apeldoorn op te laden, te ont-stressen en tot jezelf te komen? Met Mind-Walk wandel je een mooie route rond Apeldoorn……. En combineer je dit met het leren van wandelmeditaties en verschillende oefeningen op het gebied van op yoga, mindset, mindfulness, adem, ontspanningstechnieken, meditatie, tai chi, EFT etc. Je maakt hierdoor in de natuur contact met je eigen natuur. Je neemt deze nieuwe tools en kleine cadeautjes -als reminders- mee naar huis waar je ze zelf in kan blijven zetten. Laat je verrassen door Mind-Walk in Apeldoorn!

De complete Mind-Walk training bestaat uit 10 trainingen aan de hand van 10 verschillende thema’s. Het is een training voor persoonlijke ontwikkeling en bewustzijnsontwikkeling. De cursus bevat een mooie opbouw en verdieping. Tijdens de cursus om Mind – Walk trainer te worden heb ik alles zelf doorlopen en ervaren hoe fijn en krachtig dit is. Je hoeft niet al ervaring ergens in te hebben alleen open te staan om nieuwe dingen te ontdekken. Zo werk je op een laagdrempelige en ontspannen manier aan een gezond lichaam en een gezonde geest.

Bij voldoende aanmeldingen start 3 oktober 2021 de complete training van tien wandelingen! De wandelingen zijn dan om de week op zondagochtend. In oktober en november zijn de eerste 5 wandelingen. In januari en februari wandelen we verder.

Eventueel kan je ook eerst starten me de eerste vijf trainingen en daarna beslissen of je doorgaat met de laatste 5 (kosten 80 euro)

Data: 3,17,31 oktober. 14, 28 november. 9, 23 januari. 6, 20, 27 februari

Meer informatie en ervaringen van de kennimakingswandeling lees je hier.

Gegevens

Datum:
03/10/2021
Tijd:
10:00 - 23:30
Kosten:
€150
Evenement Categorie:

Organisator

InNatuur yoga
E-mail:
innatuuryoga@outlook.com

Locatie

Apeldoorn
Apeldoorn, Nederland + Google Maps

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *