Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Mind-Walk bosbad in Apeldoorn met de Special ‘Ontmoeten en Ont-moeten’

14/10/2022 @ 08:00 - 14:00

€15

Ontmoet in deze wandeling de natuur om je heen (met alle zintuigen) en in jezelf terwijl je kennismaakt met de Mind-Walk Methode. Dompel je onder in de natuur van Apeldoorn als een bosbad. Ook maakt je een start met het ont-moeten van jezelf. Deze special is een mooie manier om Mind-Walk eens te ervaren

“Als je jezelf ont-moet, ontmoet je jezelf.”

Alle deelnemers aan deze wandelingen hedden in ieder geval genoten, hieronder enkele opmerkingen. De wandeling duurt ongeveer (anderhalf tot) 2 uur.

 

Esther Teunissen over wat ze top vond aan deze Mind-Walk: ”de plek en de rust die jij mee brengt”

Tegen iemand die Mind-Walk bij InNatuur yoga overweegt zou ze zeggen; “De afstand door het bos is niet groot, maar de afstand in jezelf wel!”

Joke geeft aan: “Super verzorgd! Eén groot cadeau en dan ook nog veel kadootjes mee. Een prachtige ervaring! Zeer verrassend om op deze wijze over bekende paden te lopen. Horen, voelen, zien, ruiken, proeven, heel intense beleving…..” “Er is echt iets gebeurd onderweg”

Deelnemer over wat ze top vond “De verschillende vormen en de ontdekking van het zintuig proeven. De rust die in mij ontstond en jouw rust.” Twijfel je om mee te doen? Zij geeft aan: “Het brengt je echt in je lijf, uit je hoofd en in het nu.”

Robert Joosten over wat hij top vond: “rust, ontspanning, contact, aandacht” Op de vraag of hij tips heeft: “Erg leuke en ongedwongen manier. Niets aan toe te voegen”

Deelneemster: “Enorm bedankt voor deze diep indruk makende Mind-Walk.” Wat vond je top?”: “Echt alles!”

 

 

Foto van palm van een hand met op de palm 'Mind - Walk' geschreven. Op de 5 vingers de pijlers van Mind -Walk: meditatieve wandeltechnieken, beweegreeksen, relax, mind en present. Onderin het logo van InNatuur yoga.
5 pijlers van de Mind-Walk Methode. De 6de pijler is de natuur waar we van genieten en gebruik van maken!
Foto van een hand die het peace teken maakt. Met op de duim Mind-Walk en op de twee vingers 'buiten' en 'ZIJN'. De korste samenvatting van van Mind-Walk is  buiten ZIJN. Met het logo van InNatuur yoga.
Lees meer over buiten ZIJN en PEACE

Op de hoogte blijven van nieuwe data en leuke acties? Meld je aan voor de nieuwsbrief via www.innatuuryoga.nl/mind-walk

Volg ons ook op facebook en insta

Gegevens

Datum:
14/10/2022
Tijd:
08:00 - 14:00
Kosten:
€15
Evenement Categorie:

Organisator

InNatuur yoga
E-mail:
innatuuryoga@outlook.com

Locatie

Park Berg en Bos Apeldoorn
Park Berg en Bos
Apeldoorn, Nederland
+ Google Maps

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *