Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

kennismakings Mind-Walk 26 september

26/09/2021 @ 10:00 - 23:30

€5
Hou je van wandelen en wil je ontspannen, genieten en tot jezelf komen in de natuur van Apeldoorn? Nieuwsgierig naar de Mind-Walk® training? Doe dan mee met deze kennismakingswandeling.
Het thema is ontmoeten en ont-moeten.
“Als je jezelf ont-moet, ontmoet je jezelf.”
In deze wandeling ontmoet je de natuur om je heen, jouw natuur en de Mind-Walk Methode. En maak je een start met het ont-moeten van jezelf.
De wandeling is in Park Berg en Bos in Apeldoorn van 10.00 tot ongeveer 11.30 (kan iets uitlopen). Na aanmelding (er zijn een beperkt aantal plekjes) krijg je de precieze locatie van het startpunt. We wandelen ongeveer 4 km in park Berg en Bos in Apeldoorn.
Kosten slechts 5 euro.  Je meldt je aan door een email te sturen naar info@www.innatuuryoga.nl
Wat is Mind-Walk®?
Mind-Walk is een 10 weekse op mindfulness gebaseerde buitentraining voor persoonlijke en bewustzijnsontwikkeling, die gebruik maakt van de 5 pijlers van de Mind-Walk Methode.
Het is een training in (meditatief) wandelen, gecombineerd met invloeden uit o.a. de yoga, tai chi, ontspanningsoefeningen, mindset en mindfulness. Hierbij gebruiken we ook kleine cadeautjes om oefeningen mee uit te voeren of als reminders.
Het is een veilige, effectieve manier om je gezondheid en fitheid te verbeteren. Je hoeft geen ervaren wandelaar, yogi of ‘mediteerder’ te zijn. We gaan met een groep de natuur in onder leiding van een trainer.
Merk je dat je moeite hebt met ontspannen? ervaar je dat je hoofd vaak vol is? Wil je laagdrempelig kennis maken maak dergelijke oefeningen? Of vind je het gewoon heerlijk om te wandelen in het bos? Dan is de Mind-Walk training in Apeldoorn zeker iets voor jou.
Aan de eerste deelnemers van de kennismakingswandeling vroeg ik wat ze zouden zeggen tegen iemand die Mind-Walk bij InNatuur yoga overweegt.
Esther T. geeft aan “Dat de afstand in bos niet groot is maar de afstand in jezelf wel!”
Een ander deelnemer; “Dat het je echt in je lijf brengt. Uit je hoofd en in het nu”
Joke: “Doen!”
Meld je vandaag nog aan door een email te sturen naar info@www.innatuuryoga.nl
Meer info over Mind-Walk in Apeldoorn lees je hier

Gegevens

Datum:
26/09/2021
Tijd:
10:00 - 23:30
Kosten:
€5
Evenement Categorie:

Organisator

InNatuur yoga
E-mail:
innatuuryoga@outlook.com

Locatie

Park Berg en Bos Apeldoorn
Park Berg en Bos
Apeldoorn, Nederland
+ Google Maps

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *