Bij deze XXL Mind-Walk special doorlopen we de chakra’s van onder naar boven.

Tijdens een mooie, hele afwisselende, wandeling door park berg en bos doen we verschillende oefeningen die aansluiten bij de thema’s van de 7 chakra’s.

We gaan bijvoorbeeld uit het hoofd in lichaam komen met grondende wandelmeditatie, oefenen met omgaan met emoties, de kracht in onszelf aanboren en uitten, ademoefeningen en hartmeditatie uit de yoga ervaren, en spelen met intuïtie. Je gaat ontspannen, met inspiratie en meer inzicht in jezelf weer naar huis.

Wat een heerlijke ochtend was dit! Pauline heeft echt een prachtige wandeling samengesteld. Door haar rustige stem en fijne meditaties kom je even helemaal tot jezelf. Ik vond het mooi om heel bewust alle chakra’s langs te gaan en de oefeningen pasten er ook goed bij. Het stukje natuur coaching was magisch! Dat moet je eigenlijk gewoon zelf ervaren. Kortom: gun jezelf deze ochtend. Je geeft jezelf dan echt iets waardevols cadeau. Dankjewel Pauline!”

Wil je deze wandeling een andere keer doorlopen? mail naar info@innatuuryoga.nl dan kunnen we kijken of we samen de volgende ronde in kunnen plannen.

Ook als je de training hebt gedaan is dit leuk om weer andere levensthema’s en oefeningen te doorlopen.

Naast alle pijlers uit de Mind-Walk Methode zitten er ook werkvormen uit Innerlijk Kompas Gids (IKG)/ natuurcoaching in. Alles op een ongedwongen en relaxte manier. Mind-Walk is ontmoeten en ont-moeten in de natuur!

Met deze Special ontvang je ook extra veel Presents-in-the-presents waaronder een van de chakra armbanden op de foto.

We zijn ongeveer 3 en een half tot 4 uur onderweg. De loop afstand 6,5 km.

Kosten 79 euro voor de Mind-Walk