Bij deze XXL Mind-Walk chakra workshop in Apeldoorn doorlopen we de thema’s van de chakra’s van onder naar boven.

Tijdens een mooie, hele afwisselende, wandeling door park berg en bos doen we verschillende oefeningen die aansluiten bij de thema’s van de 7 chakra’s.

We gaan bijvoorbeeld uit het hoofd in lichaam komen met grondende wandelmeditatie, oefenen met omgaan met emoties, de kracht in onszelf aanboren en uitten, ademoefeningen en hartmeditatie uit de yoga ervaren, en spelen met intuïtie. Je gaat ontspannen, met inspiratie en meer inzicht in jezelf weer naar huis. En je hebt een hele krachtige intentie richting jouw wens gezet…..

Wat een heerlijke ochtend was dit! Pauline heeft echt een prachtige wandeling samengesteld. Door haar rustige stem en fijne meditaties kom je even helemaal tot jezelf. Ik vond het mooi om heel bewust alle chakra’s langs te gaan en de oefeningen pasten er ook goed bij. Het stukje natuur coaching was magisch! Dat moet je eigenlijk gewoon zelf ervaren. Kortom: gun jezelf deze ochtend. Je geeft jezelf dan echt iets waardevols cadeau. Dankjewel Pauline!”

Wil je deze wandeling een andere keer doorlopen? mail naar info@innatuuryoga.nl dan kunnen we kijken of we samen de volgende ronde in kunnen plannen.

Tijdens deze Mind-Walk chakra workshop maken we een mooie afwisselende wandeling door park berg en bos in Apeldoorn
We maken tijdens de Mind-Walk chakra workshop een mooie, afwissende wandeling door park Berg en Bos in Apeldoorn

Ook als je de training hebt gedaan is dit leuk om weer andere levensthema’s en oefeningen te doorlopen.

Naast alle pijlers uit de Mind-Walk Methode zitten er ook werkvormen uit Innerlijk Kompas Gids (IKG)/ natuurcoaching in. Alles op een ongedwongen en relaxte manier. Mind-Walk is ontmoeten en ont-moeten in de natuur!

Met deze workshop ontvang je ook extra veel Presents-in-the-presents waaronder een van de chakra armbanden op de foto en infobladen met beknopte chakra info.

Handen in anjali mudra voor de borst. Er worden 7 armbanden gedragen met halfedelstenen die bij de verschillende chakra's horen. Een van deze chakra armbanden krijg je als kado bij de workshop
Armbanden van halfedelstenen die bij de verschillende chakra’s passen

We zijn ongeveer 3 en een half tot 4 uur onderweg. De loop afstand 6,5 km.

Kosten 79 euro voor de Mind-Walk

Deze Special staat momenteel niet op de agenda. Heb je interresse? Mail naar info@innatuuryoga.nl dan bekijken we de opties om deze wandeling in te plannen.