De bladeren beginnen te verkleuren, kastanjes en beukennootjes vallen op de grond. De natuur maakt zich klaar voor de winter. De herfst is een tijd van loslaten wat je niet meer dient, klaarmaken voor de verstilling van de winter. Maar ook een goed moment om terug te kijken naar de vruchten die je hebt geplukt..

Tijdens een mooie wandeling door de natuur van Apeldoorn ga je verschillende oefeningen ervaren waarin we dit heel bewust gaan doen. We creëren meer balans en maken de balans op. Zodat je een stukje lichter en met meer inzicht en focus de herfst en winter in gaat. En met focus blijf je beter in balans.

In deze Mind-Walk Special:

  • Kom je uit de drukte en waan van de dag,
  • Maak kom je tot jezelf (uit je hoofd en ontspannen in je lijf/ hart)
  • Leer je een ademtechniek om je beide hersenhelften en energie in balans te brengen
  • Van hieruit krijg je meer inzicht en focus in de vruchten die je hebt geplukt en wat je mee wilt nemen
  • Maak je de balans op waar je nu staat in je leven
  • En ontdek je waar je je focus op wilt leggen de komende tijd

Dit doen we op een fijne en ontspannen manier met o.a. wandelmeditatie, adem, laagdrempelige yoga oefening, een natuurlegging en vleugje natuurmagie 😉

Je hoeft jouw inzichten en uitkomsten niet te delen, mag wel. Mind-Walk is ontmoeten en ont-moeten.

Wil je deze wandeling verdiepen of plannen wanneer het jou uitkomt? Overweeg dan een deze wandeling met individuele begeleiding te doorlopen waarbij er alle aandacht is om jou de technieken aan te leren en er veel meer verdieping ontstaat in de natuurlegging aangezien er alle tijd is om jou hierin te begeleiden en te onderzoeken en doorvoelen wat er gezien mag worden.

Praktische zaken

Jouw investering is 33 euro incl. btw en present.

We wandelen door het afwisselende Park Berg en Bos in Apeldoorn. We starten om 9.30 en zijn ongeveer 3 uur onderweg. De wandelafstand is 3 a 4 km.

Na aanmelding ontvang je automatisch een email met verdere info en uitgebreide beschrijving van de startplek.

Het is ook mogelijk deze wandeling 1-op-1 in te plannen wanneer het jou uitkomt, dan kunnen we nog meer de diepte en de magie van natuurcoaching in. Mail dan naar info@innatuuryoga.nl

“Ik denk nog vaak aan de cirkel die we hadden gemaakt. Dat helpt me me weer terug te brengen naar de inzichten en keuzes die ik toen heb gemaakt waardoor het makkelijker wordt de juiste stappen weer te zetten”

Berichtje van een Inner Kompas Gids (natuurcoaching) cliënt die een vergelijkbare natuuropstelling deed.