In de InNatuur academie staan mooie online programma’s op het gebied van yoga, meditatie, Mind-Walk, ontspanning. Met een online programma heb je het gemak van het kunnen leren op je eigen tempo, eigen plek en eigen tijd. Plus: je kan natuurlijk altijd weer terug kijken en herhalen!

De academie vind je op www.innatuuracademie.nl Meer informatie en het bestellen van de programma’s doe je hier op de site, je krijgt dan direct je inloggegevens.

Gratis Ontspanningsmomentjes voor jou!

Als kado voor jou kan je nu een gratis klein online programma ontvangen. Hierin leer ik je over de voordelen van ontspanning (en waarom het vaak zo lastig is) en een aantal relatief eenvoudige, korte en vaak onzichtbare technieken om ook in de drukte van alle dag je hoofd koel te houden! Het lastigste is het doen en blijven doen. Daarom krijg je het in een aantal losse kleine stukjes. Zo blijft het behapbaar, word je er aan herinnert en gaan we samen herhalen en variaties oefenen.

Ja ik wil gratis ontspanningmomentjes voor thuis ontvangen!

 

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Let’s mala! Online programma met mala ketting

Je ontvangt voor slechts 14,95 euro een houten mala met elastiek (kan je prettig als armband dragen) met het online programma waarin je leert over de mala en vooral een aantal heel verschillende manieren om je mala te gebruiken, traditioneel vanuit de yoga en andere manieren. Het is een praktisch hulpmiddel bij verschillende meditaties en affirmatie oefeningen. Hier lees je er meer over en kan je bestellen

Online yoga of Mind-Walk leren met cursussen op de InNatuur yoga Academie. Bijvoorbeeld met Lets mala. Hierbij ontvang je een houten mala en een programma waarin je verschillende manieren leert hoe je deze kralenketting kan gebruiken als hulpmiddel bij bijvoorbeeld meditatie en affirmaties.

Online Mind-Walk avontuur

Kan je niet op de dagen van de training, wil je het op je eigen manier doen in jouw tempo, woon je ver van Apeldoorn, wandel je liever met meer stilte, wandel je liever langer, zou je willen wandelen met je baby op je buik of rug? Dat kan!

Je kan nu als allereerste online instappen terwijl de academie gevuld wordt!

Met je oortjes of koptelefoon wanneer het jou uit komt en hoe het jou uitkomt het bos in…. Je kan de beweegseries rustig thuis beoefenen of herhalen en zelf bepalen waar en hoe lang je in de natuur gaat lopen. Wellicht ga je wel wandelmeditaties tijdens een blokje om in de wijk doen. Het kan allemaal! Ik begeleid je met audio’s van complete wandelingen, tekst, losse video’s van alle onderdelen, spiekbriefjes en natuurlijk presents. De presents krijg je thuis gestuurd.

Je gaat op een ongedwongen en relaxte manier ervaring op doen en kennis maken met Mind-Walk en verschillende vormen van wandelmeditatie, beweegseries (vanuit yoga en met tai chi invloeden), ademoefeningen en meditatie (visualisatie). Je gaat meer uit je hoofd en komt weer in je lichaam. Zo leer je je lichaam beter voelen, met aandacht bewegen en wordt je je meer bewust van verschillende sensaties van je lichaam. Inspanning, ontspanning, hoe voelt dat? En wat voelt prettig voor mij in dit moment? Je gaat je met je eigen natuur en met de natuur en om je heen verbinden. Ook ervaar je, hoe je door bewuster te worden van je zintuigen, je meer in het hier en nu kan komen. Zo kan je ook meer genieten van de de natuur om je heen. Je leert verschillende ontspanningstechnieken maar ook jouw (gedachte)kracht en dromen komen aan bod.

Je kan hem nu nog hier bestellen voor een speciale early bird prijs terwijl ik de training vul.

Online Mind-Walk Special ‘Ontmoeten en Ont-moeten’

De online Mind-Walk Special ‘Ontmoeten en Ont-moeten

In deze Special ontmoet je de natuur om je heen en in jezelf. Ook maak je kennis met (online) Mind-Walk en start je met het ont-moeten van jezelf. Lekker buiten je hoofd leeg lopen, ontspannen en ruimte maken voor nieuwe energie en inspiratie. Met losse video’s van alle onderdelen en oefeningen, lange audio van de hele wandeling, verdiepingsopdracht en meer.

Happy Energy Ritual, online yoga programma

Leer zelf een korte yoga serie voor meer energie en goede vibes die je altijd makkelijk tussendoor kan doen! Ook buiten als het koud is en zonder matje. Ook in gewone kleren (mits niet heel strak)

Happy Energy ritual is een online yoga programma, net omgezet naar de academie met hele nieuwe leerboeken en bonus. Het is niet alleen een video van deze korte serie maar komt met uitgebreide uitleg en veel extra opties zoals ademoefeningen, Energy Medicine Yoga, mudra’s en savasana. Voor slechts 15 euro. Ik gebruik deze als het kouder wordt vaak als basis voor de outdoor yoga lessen.

Lees hier meer over Happy Energy Ritual

In het online yoga programma zit oa deze houding, krijger 3.
Deze krijger zit ook ik de Energy Ritual Yogaserie.

De voordelen van online leren

Enkele van de redenen dat ik al lang graag eigen online programma’s wilde maken is dat ik zelf veel mooie trainingen online heb gevolgd.

Ook het creëren van deze programma’s heb ik online geleerd, bij Corine van Zoelen! Ik zie het als waardevolle investeringen in mezelf! Bij de allereerste training was nog een beetje sceptisch over online maar ik heb er zoveel plezier en profijt van gehad! Je eigen tempo, het kunnen herhalen, je eigen tijd en les kunnen krijgen van heel veel verschillende leraren vind ik fijne voordelen.

Ja ik wil gratis ontspanningmomentjes voor thuis ontvangen!

 

 

dit veld niet invullen s.v.p.